Nieuw op Netflix in week #25

Eén ding is zeker. We hoefden ons al niet te vervelen met het grote aanbod van Netflix. Zo kunnen de speurneuzen onder ons genieten van de 10 spannende detective series op Netflix. Ook de actievolle The Town is online te vinden. Vanaf deze week komen hier dus weer een paar nieuwe films en series bij. Check nu wat er deze dagen nieuw op Netflix verschijnt.

The Gambler

The Gambler komt uit 2014 en is een remake van een film uit 1974. In de nieuwe versie wordt de hoofdrol gespeeld door Mark Wahlberg. Hij speelt Jim: een Engelsdocent én frequente gokker. Door eerdere goksessies heeft Jim behoorlijk wat schulden opgebouwd. Die schuldeisers willen hun geld zien en geven hem daarvoor een ultimatum. Al gauw beginnen de beide werelden van Jim in elkaar over te lopen, als zijn leerlingen worden betrokken bij het afbetalen van zijn schulden. De film is vanaf vandaag nieuw op Netflix te zien.

 

The Politician – seizoen 2

In het eerste seizoen van deze serie maakten we kennis met de ambitieuze Payton. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: president van Amerika is. Voordat het zover is, moet hij eerst werken aan zijn politieke carrière. Dit doet hij in seizoen één op zijn High School. In het tweede seizoen studeert hij inmiddels aan de New York University en probeert hij een plek in de Senaat te bemachtigen. Niet iedereen is blij met zijn keuze en hij kan dus rekenen op veel tegenstand. Vanaf vrijdag 19 juni staat The Politician seizoen 2 nieuw op Netflix.

 

The Sinner – Seizoen 3

Eindelijk is het zover. The Sinner Seizoen 3 komt naar Netflix. In de anthologie serie volgen we elk seizoen een andere zaak en andere personages. Matt Bomer speelt een rol in het derde deel. Hij speelt Jamie, een docent die plotseling weer bezoek krijgt van een oude vriend. Wanneer ze samen een ritje met de auto maken komen ze terecht in een auto-ongeluk. Jamie overleeft, zijn vriend niet. Maar wat is er echt gebeurd voorafgaand aan het ongeluk? En waarom dook zijn vriend opeens weer op in zijn leven? Het is de taak aan Harry Ambrose om de waarheid te achterhalen. Vanaf 19 juni is The Sinner nieuw op Netflix te zien.