Dit is een mancave van een andere orde

Binnenkort zal de Engelse voetbalcompetitie, de Premier League, weer van start gaan en niemand lijkt daar meer klaar voor dan Dave Mckinder. De voetbalfan heeft in zijn ultieme mancave namelijk wel 14 schermen hangen. Zo hoeft hij geen moment te missen van geen enkele wedstrijd. De 14 schermen is niet het enige bijzondere aan zijn mancave. Zo zal je bij binnenkomst direct opvallen dat Dave een fan is van de voetbalclub Tottenham Hotspur. Van deze club heeft hij namelijk een complete dug out nagebouwd in zijn mancave. Verder zit er ook nog een bar en een pokertafel in. In totaal heeft alles bij elkaar hem ruim 20.000 euro gekost.

Zo zag zijn mancave er vroeger uit. Foto: LADbible

Dave is er al 10 jaar mee bezig

Dave Mckinder woont in de stad Sydney in Australië. Hij is al 10 jaar bezig met zijn mancave. De 46-jarige Australiër heeft zijn mancave steeds beetje bij beetje uitgebreid. Hij kwam ooit op het idee om dit te doen doordat er in zijn garage plaats was voor vier auto’s, maar hij er maar één had. Door de jaren heen heeft hij het steeds weer verbouwd tot de vette mancave die het vandaag de dag is. Dave is hier op wedstrijddagen altijd te vinden met zijn vrienden. Dan kijken ze samen naar voetbal en spelen ze poker.

mancave
Foto: LADbible
mancave
Foto: LADbible
mancave
Foto: LADbible

Komen er nog meer toevoegingen?

Als je deze creatie ziet vraag je je af of er überhaupt nog wel ruimte voor verbetering is. Toch is Dave nog lang niet klaar. Hij heeft al plannen om het nog vetter te maken. Zo wil hij graag nog 3D kunst toevoegen en een roterende vloer realiseren zodat je de stoelen in de perfecte hoek ten opzichte van elke tv kan draaien. Check deze link voor een video van zijn omgebouwde garage.

Als je zelf inspiratie op wil doen voor je eigen mancave kunnen deze interieur tips je verder helpen. Ook dit Formule-1 koffiezetapparaat zou niet misstaan.