The Walking Dead seizoen 10

The Walking Dead is alweer aan het tiende seizoen toe en dat is niet zonder reden. De serie weet namelijk nog steeds talloze fans te vermaken én te choqueren. In seizoen 10 spelen de onaangename Whisperers, onder leiding van Alpha, wederom een grote rol.

Onze favoriete overlevers, waaronder Daryl, Carol en Michonne hebben een tijdelijke wapenstilstand afgesloten met hun vijanden. Iedereen blijft in zijn eigen gebied en dus is er niets aan de hand. Zou je denken, maar wanneer men in het geheim vijandelijk gebied betreedt, breekt er al gauw een gigantische oorlog uit. Vanaf 1 december staat het seizoen nieuw op Netflix.

 

The Ripper

True crime documentaires zijn altijd nét een tikje heftiger dan normale misdaadseries, omdat ze vertellen over waargebeurde moorden. The Ripper gaat over de Yorkshire Ripper. Tussen 1975 en 1981 vermoordde hij vele vrouwen uit verschillende bevolkingsgroepen. Politieagenten en nabestaanden uit die periode vertellen over hoe zij die onzekere periode beleefden, waarbij geen één vrouw veilig leek en de politie veel steken liet vallen in het onderzoek. Vanaf 16 december staat het heftige verhaal nieuw op Netflix.

 

The Midnight Sky

George Clooney speelt in The Midnight Sky de rol van de wetenschapper Augustine Lofthouse. Hij verblijft, samen met het meisje Iris, in een afgelegen onderzoekscentrum op de Noordpool. Om hun heen is de wereld steeds meer aan het vergaan door grote natuurrampen.

Een ruimteschip weet hier niets van en probeert te landen. Augustine moet ze proberen tegen te houden voordat het te laat is, maar de spanningen stijgen. Eén van de astronauten is namelijk zwanger. Vanaf 23 december staat de film nieuw op Netflix en is te zien hoe het verhaal afloopt.

 

Equinox

Astrid, hoofdpersonage in Equinox, is getuige van een mysterieuze verdwijning, waarbij een groep leerlingen voor haar ogen van de aardbodem verdwijnt. Een tijd later, terwijl ze een radioshow presenteert, komt ze in gesprek met een mysterieuze beller. Hij vertelt haar dat hij weet wat er destijds is gebeurd en praat over een alternatieve realiteit.

De Scandinavische serie staat vanaf 31 december nieuw op Netflix. Kan de show het niveau ervaren van andere Scandinavische series, zoals The Bridge