Vrijgezellenfeest in Peaky Blinders stijl

Eén van de series die ons blijft inspireren is Peaky Blinders. De serie zelf zorgt al 5 seizoenen lang voor keiharde actie en voor intrigerende verhaallijnen. Niet alleen de Shelby’s en hun vijanden en bondgenoten houden onze aandacht vast. Ook de kledingstijl uit de serie en de setting zorgen voor inspiratie. Daar dacht een Nederlandse toekomstige bruidegom ook zo over. Jeroen koos, voordat hij in het huwelijksbootje stapt, voor een shoot met zijn vrienden. Bij gebrek aan een uitgebreid vrijgezellenfeest heeft hij zo tóch een unieke ervaring gecreëerd.

Peaky Blinders fotoshoot

Peaky Blinders fotoshoot

De perfecte locaties en kleding voor de shoot

De shoot was een samenwerking tussen Greet Verkleed en Ed Geels fotografie. Samen creëerden zij een shoot die haast niet te onderscheiden is van de origineel serie. Voor de foto’s zijn er meerdere locaties gebruikt, zoals de salon van een hotel en een haven. In die haven bleken de kostuums en attributen wel érg realistisch. De haven douane kwam zelfs even controleren of de wapens wel nep waren, zo meldt Ed Geels fotografie. Niets ontbreekt op de foto’s. Van de typerende flat caps tot de lange jassen die we ook in de serie voorbij komen: overal is aan gedacht. Wat dat betreft kunnen Jeroen en zijn vrienden zomaar eens de inspiratie voor velen worden.

Peaky Blinders vrijgezellenfeest

Peaky Blinders seizoen 6

De stijl en de inspiratie die wij krijgen van Peaky Blinders is gaaf, maar het liefst kijken we natuurlijk naar nieuwe afleveringen. Toch zullen we voorlopig nog even geduld moeten hebben totdat we seizoen 6 van Peaky Blinders kunnen aanschouwen. De opnames van de serie lagen namelijk (net als die van veel andere shows) tijdelijk stil. Als de serie uiteindelijk naar Netflix komt, kunnen we in elk geval rekenen op genoeg spanning. Er wordt onder andere een vrouwelijke vijand van de Shelby’s in het zesde seizoen geschreven. Ook Sam Claflin zien we terug als Oswald Mosley. Wij kunnen niet wachten. De show heeft een IMDb-score van een 8.8 en voor het nieuwe seizoen dus veel verwachtingen om waar te maken.