Gezelschapsspellen voor onder de 15 euro

Natuurlijk wil je vooral in deze tijd leuke spelletjes in de kast hebben liggen. Zo voorkom je dat je je heel erg gaat vervelen na verloop van tijd, omdat het thuis zitten best saai kan worden. Gelukkig zijn er heel wat leuke bord- en kaartspellen op de markt gebracht die écht heel erg leuk zijn. En om ook rekening te houden met de portemonnee: we hebben een aantal hele leuke gezelschapsspellen voor je verzameld die onder de 10 euro kosten. Zo heb je leuke spelletjes thuis die ook nog eens niet zo duur zijn.

 

Valse Motten

Heb je iemand in je huishouden die al-tijd moet valsspelen tijdens spelletjes? Dan zouden we deze kopen voor het hele huis. Valse Motten gaat namelijk alleen maar over valsspelen. Je moet namelijk valsspelen om te winnen. Maar let op: één van de spelers is de bewakingskever. Ontdekt diegene dat je aan het valsspelen bent, dan is het einde oefening en moet de dader zijn kaarten weer terugnemen en er extra bij pakken. Ben jij de eerste die al zijn kaarten kwijt is? Dan heb je het potje gewonnen. En onthoudt: valsspelen is dus de key in dit spel.

Check hier meer info over Valse Motten

gezelschapsspellen

UNO

Wie kent UNO nou niet? Dit spel is leuk voor de complete familie. En het leuke van UNO is dat je het eigenlijk nooit uitspeelt, omdat het nooit saai zal worden. De kleur van de bovenste kaart bepaalt welke kleur kaart je op moet leggen. Maar in het spel zitten ook pestkaarten, waarmee je het je tegenstanders heel lastig kan maken. Wanneer jij al je kaarten als eerste hebt weggespeeld, heb je gewonnen.

Check hier meer info over UNO

UNO gezelschapsspellen

Black Stories

Ben jij een echte rechercheur en weet je altijd wat er precies is gebeurd op een plaats-delict? Dan ben je waarschijnlijk heel erg goed in dit spel. Met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en een dodelijke maaltijd heb je genoeg nadenkwerk bij dit spel. Degene die het verhaal vast heeft, mag jouw vragen alleen maar met ja of nee beantwoorden. En wie het eerste weet wat er is gebeurd, krijgt er een punt bij.

Check hier de prijs en meer info over Black Stories

spellen onder de 15 euro

Casa De Papel

Ben jij een echte bankovervaller en wil je net zoals in de serie Casa De Papel bluffen achter je masker? Dan is dit de perfecte game voor jou. Twee teams gaan de strijd met elkaar aan. De inbrekers moeten met hulp van de Professor binnen 5 beurten zoveel mogelijk bankbiljetten drukken. De gijzelaars moeten dit zien te voorkomen, maar lukt ze dat? Dat ontdekt je alleen maar door het spel zelf te spelen en je skills op de proef te stellen.

Check hier de prijs en meer info over Casa de Papel

casa gezelschapsspellen

Qwixx Mixx

Het leuke aan dit spel is dat het niet uitmaakt wie de dobbelsteen laat rollen: iedereen mag van die worp gebruik maken. Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Dit spel blijft spannend tot het laatste moment van de spelletjesavond en is daarmee één van de favorieten in de gezelschapsspellen. Je gaat hoe dan ook scoren bij de familie met dit spel.

Check hier de prijs en meer info over Qwixx Mixx

Qwix spel

Regenwormen

Dit spel is écht leuk en is voor elke leeftijdscategorie een garantie voor een gezellige avond. Overigens geldt dat voor alle gezelschapsspellen in dit lijstje. Bij regenwormen is het de bedoeling om zo hoog mogelijk te dobbelen om zo veel mogelijk stenen te verzamelen. Ook mag je dobbelen om stenen bij elkaar te pakken, mits jij precies op dat getal uitkomt.

Check hier de prijs en meer info over Regenwormen

Gezelschaps spellen onder 15 euro