Nieuw op Netflix: spannende film en toffe series in week #36

De eerste week van alweer de negende maand van dit jaar is aangebroken. Op het gebied van films en series kunnen we vooral veel spanning verwachten. Zowel in de bioscoop met een film als Tenet, maar ook via Netflix. Dit is wat er de komende zeven dagen nieuw op Netflix verschijnt.

Young Wallander

Eerder lieten we je al weten dat Young Wallander dé nieuwe serie van dit moment belooft te worden. Liefhebbers van de thrillers van schrijver Henning Menkell zijn al lang bekend met hoofdpersoon Kurt Wallander. In de detectives is Wallander een problematische (doch geniale) rechercheur, met veel privéproblemen. De Netflix-serie neemt ons echter mee terug in zijn verleden. We zien hoe de jonge agent een wreed haatmisdrijf op moet lossen. Al gauw komt hij een grote, landelijke samenzwering op het spoor. Vanaf donderdag staat het eerste seizoen nieuw op Netflix.

 

I’m Thinking of Ending Things

De jonge hoofdpersoon in deze film zit in een moeilijk schuitje. Ze is met haar nieuwe partner op weg naar zijn familie om zijn ouders te ontmoeten. Tegelijkertijd twijfelt ze of ze de relatie nog in stand wil houden, of het wil beëindigen. Tijdens het bezoek wordt duidelijk dat I’m Thinking of Ending Things een regelrechte horrorfilm wordt. De (schoon)ouders blijken er namelijk zo hun eigen vreemde gewoontes op na te houden en niets in het huis blijkt wat het lijkt. Zin een freaky avond? Kijk dan deze film, die vanaf vrijdag 4 september nieuw op Netflix staat.

 

Undercover seizoen 2

Yes, na lang wachten is het dan binnenkort eindelijk zover. Undercover seizoen 2 komt deze week namelijk nieuw op Netflix te staan. Goed, de serie komt niet meteen volledig online. In plaats daarvan komt er elke week een nieuwe aflevering. In seizoen 2 zijn Bob en Kim hun eigen wegen gegaan. Kim stuit op een illegale wapenhandel die functioneert vanaf een western-ranch. Reden voor Bob om wederom undercover te gaan, terwijl Ferry vanuit de gevangenis zint op wraak. Vanaf 6 september kan je Undercover seizoen 2 op Netflix checken.