Brad Pitt is één van de meest geliefde en beroemde acteurs van de afgelopen decennia. Alle films waar hij zijn hoofd laat zien lijkt uit te monden in succes en leeftijd lijkt geen roet in het eten te gooien. Zijn grote doorbraak kreeg hij in 1991, met de film Thelma and Louise. Vandaag de dag is hij een van de meest herkenbare Hollywoodsterren met films op zijn naam als: Se7en, Fight Club, Inglourious Basterds, Troy, World War Z en zijn meest recente rol in de film: Once Upon a Time in Hollywood.

En Angelina Jolie dan?

Wat betreft zijn privé-leven ligt hij nog steeds in een scheiding met Angelina Jolie. Hoewel hij en zijn ex-vrouw al ruim vier jaar in het openbaar gescheiden zijn geweest, hebben de voogdijgevechten voor hun zes kinderen hun scheiding vertraagd. Met ook Jennifer Aniston als ex heeft hij de lat behoorlijk hoog liggen voor een potentiële volgende verhouding. De nieuwe vriendin van Brad Pitt lijkt daar niet mee te zitten. De twee hebben hun vermeende relatie nog niet officieel bevestigd, maar de foto’s die de rondte gaan laten weinig ruimte voor twijfel. Daarnaast zijn beroemdheden altijd een beetje schuw om dit soort prille beginsels bloot te geven.

Nicole Poturalski is de nieuwe vriendin van Brad Pitt

Een grootheid als de 56-jarige Brad Pitt heeft doorgaans veel ogen op hem gericht. Dus ook zijn dating-leven ligt onder een loop. Het nieuws ontploft dan als een bom van grootste proporties wanneer er iets veranderd in zijn privéleven, zoals nu. De nieuwe vriendin van Brad Pitt staat op dit moment onder contract bij maar liefst 3 modellenbureaus, zowel in Duitsland als in L.A.

Nicole Poturalski is een weergaloos mooie verschijning en deelt met regelmaat foto’s van haar brede regeling aan klussen op haar Instagram-profiel. De twee zouden naar verluidt al meerdere maanden samenzijn, maar dat hebben ze kunnen verbergen dankzij de ellenlange pandemie. The Daily Mail vond foto’s van Pitt en Poturalski samen tijdens het Hollywood Bowl-concert van Kanye West terug in november 2019, maar nu begint het echt vormen te krijgen.

View this post on Instagram

Soon🌊🌊🌊

A post shared by Nico (@nico.potur) on