Ferry de Film 2 gaat door na de verhaallijn van Undercover

In eerste instantie werd er door veel Netflix-kijkers gedacht dat Ferry de Serie een tweede seizoen zou krijgen. Dat zou ook best logisch geweest zijn, gezien het feit dat de verhaallijnen van Ferry de Serie en Undercover nog niet volledig op elkaar aansluiten. Toen Frank Lammers en Netflix op 16 november 2023 een video op Instagram plaatste werd duidelijk dat er juist een tweede Ferry-film zou komen. Zie het Instagram-bericht van Netflix en Frank Lammers hieronder:

Oké, het maakt niet echt uit of het nou een film of een serie is voor de verhaallijn. Maar het is voor velen toch wel een grote verrassing dat het aankomende vervolg, welke verwacht wordt in het jaar 2024, zich juist ná het verhaal van de seizoenen van Undercover afspeelt. Maar waar waren we gebleven?

Het einde van Undercover seizoen 3

Bij het begin van seriereeks van Undercover was Ferry Bouman al uitgegroeid tot een van de grootste criminelen in het Brabantse circuit. Echter gingen Bob en Kim daar een stokje voor steken, en met succes. Ferry eindigde dat seizoen achter slot en grendel. In seizoen 2 van Undercover bleef Ferry achter slot en grendel en had Bob te maken met een nieuwe uitdaging: het tackelen van illegale praktijken in wapenhandel. Fans schreeuwden om een terugkeer van Ferry in de serie, en zij kregen hun zin in seizoen 3 van Undercover.

Ferry Bouman kwam weer op vrije voeten, maar was zijn macht verloren na jarenlang opgesloten te zitten. Samen met Bob gingen ze op een nieuwe Undercover-missie: de nieuwe criminelen die de touwtjes in handen hadden, het Turkse echtpaar Serkan en Leyla, achter slot en grendel krijgen. Dit derde seizoen had en open einde, waar Ferry de Film 2 nu weer de draad op zal pakken.

Heeft Ferry Bouman nog een laatste truc in petto in de tweede Ferry-film?

Daniëlle is woest op Ferry, na wat haar broertje Lars is overkomen. Ferry blijft dus helemaal alleen achter en is gevlucht uit het zuiden van het land. Hoewel hij eigenlijk met pensioen wil en dit leven achter zich wil laten, knaagt er nog altijd wat aan hem. Duikt hij nog één keer het criminele circuit in of his hij wat anders van plan? Dat zullen we meemaken in de volgende Netflix-film.