Meer Ferry Bouman in het volgende seizoen

Na seizoen 2 van de Vlaams-Nederlandse Netflix serie was er veel kritiek over de rol van Ferry Bouman, die in de gevangenis vastzat. Hij zou volgens de fans te weinig in beeld gekomen zijn in het tweede seizoen. Gelukkig heeft Netflix naar de fans geluisterd en kunnen we in seizoen 3 van Undercover veel meer actie van de enige echte Ferry Bouman zien. Hij is namelijk weer op vrije voeten en koestert wraak.

Nieuwe personages in Undercover seizoen 3

Er zijn twee gloednieuwe personages die een grote rol gaan spelen in Undercover seizoen 3. De Nederlandse actrice Nazmiye Oral (onder andere bekend van Swanenburg) en de Duitse Murat Seven kruipen in de huid van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Zij hebben samen de leiding over een geavanceerde drugsbende.

teaser undercover seizoen 3

Ook zijn er nieuwe rollen weggelegd voor Wouter Hendricks, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga. Kortom: het volgende seizoen krijgt een hele nieuwe lading acteurs en actrices.

De verhaallijn van het volgende seizoen

Bob is bij de politie ontslagen wegens wangedrag en moet vrezen voor een mogelijke gevangenisstraf. Ondertussen is Ferry eindelijk op vrije voeten, maar zijn tijd achter slot en grendel heeft effect gehad op zijn positie. De illegale wereld van de xtc wordt gecontroleerd door de meedogenloze bende van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla. Er is dus werk aan de winkel voor Ferry.

De politie ontdekt dat er een verrader bij hen werkt wanneer een jonge agent wordt vermoord. Bob krijgt de opdracht om undercover te gaan in de bende van het Turkse koppel om te ontdekken wie de mol is. In ruil hiervoor – je raadt het al – zal de mogelijke straf van Bob opgeheven worden.

Er zit niks anders op voor Bob; hij moet hoe dan ook deze klus aannemen om zijn eigen hachje te redden. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, vooral nu Ferry uit is op wraak.

Netflix deelde de onderstaande teaser op YouTube:

 

Wanneer kunnen we Undercover seizoen 3 zien?

De officiële releasedatum van het derde seizoen van Undercover is nog onbekend. Acteur Tom Waes vertelde eerder wel dat we het nieuwe seizoen rond september 2021 kunnen verwachten. De kans is dus groot dat we niet lang meer hoeven te wachten.