Waar in het verhaallijn speelt Ferry: de serie zich af?

De spin-off van Undercover houdt de gemoederen bezig en het verhaal kan eigenlijk niet klaar zijn nu, want het beginpunt van de Netflix-serie Undercover is tenslotte nog niet bereikt na het einde van het eerste seizoen van Ferry: de serie. Duidelijk is dat we met Ferry: de serie zitten in het verhaal van vóór Undercover. Daar is Ferry Bouman namelijk al de grote baas die opgepakt moet worden. Twee undercoveragenten doen een poging om Ferry een fout te laten maken en ook zijn vrouw Daniëlle wordt bespeeld. Maar hoe is Ferry zo groot geworden in zijn handeltje?

 

De film over Ferry Bouman was het begin in de verhaallijn

In Ferry: de film zagen we al hoe hij Amsterdam verliet om naar het ‘gezellige’ Brabant te verkassen. In de serie was het voor hem tijd om toch iets groter worden. Hij is namelijk klaar met de kleine klussen. En we weten allemaal dat je daarvoor de huidige bazen moet zien af te troeven.

ferry de serie seizoen 2 op netflix wanneer

Wanneer zouden we een Ferry: de serie seizoen 2 kunnen verwachten op Netflix?

Zowel Undercover als Ferry: de film was een heel groot succes in de Benelux, maar ook ver daarbuiten. Als Ferry de Serie wederom bij het grote publiek weet aan te spreken, dan lijkt het ons sterk als er geen vervolg in zou zitten.

Als Netflix heeft ondervonden dat er genoeg kijkers zijn en het Ferry: de serie seizoen 2 gaat bestellen, is het de vraag wanneer de afleveringen te zien zullen zijn. Alles moet dan natuurlijk gefilmd en bedacht gaan worden. Al scheelt het wel dat de makers al weten waar ze naartoe moeten werken: het beginpunt van de razend populaire serie Undercover. In het meest gunstige geval zouden de opnames kunnen starten in de zomer van 2024 en dan zou opnieuw rond de jaarwisseling nieuwe afleveringen kunnen verschijnen.

De kans is echter groter dat het allemaal wat langer zal gaan duren. Zo moeten ook de acteurs allemaal wel beschikbaar zijn voor die periode. De opnames van Ferry: de serie vonden namelijk plaats in de zomermaanden van 2022. We houden dan ook eerder rekening met een release van medio 2025 voor Ferry: de serie seizoen 2. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 1: