Nieuw seizoen voor Familie Meiland

Zit je er even doorheen, dan kan je altijd rekenen op Chateau Meiland. Na meerdere seizoenen is de familie Meiland nog steeds populair in Nederland. Dat die populariteit zo groot blijft, zorgt er voor dat er steeds weer nieuwe seizoenen van de serie uitkomen. Zo kunnen we vanaf 1 maart kersverse afleveringen verwachten.

Erica deed echter tegen Veronica Magazine onthullingen over één lid van de familie Meiland die we minder zullen zien. Dat is Claire, de dochter van Maxime Meiland. Aangezien het meisje nog zo jong is, mag ze niet zomaar op tv komen.

Claire moet minder in beeld tijdens Chateau Meiland 

Erica vertelde dat Claire van de Inspectie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) maar vijf keer per jaar op tv mag komen. ”Claire hobbelde altijd gewoon mee, maar de inspectie doet net alsof ze hard aan het werk is,” vertelt Erica verder. ”Als wij nu aan het draaien zijn en Claire zit ergens waar wij moeten zijn, dan moet zij uit beeld. Erg jammer, ook voor de kijkers.” Het is inderdaad een domper voor alle fans van de serie.

Producent van de familie Meiland schakelt een advocaat in

Verder laat Erica weten dat de familie het er niet bij laat zitten. Ze hebben dus al een advocaat ingeschakeld via hun producent. Zo wordt er gekeken of ze er toch iets tegen kunnen beginnen. ”De eerste drie afleveringen is ze waarschijnlijk nog wel te zien,” zegt ze. ”Maar daarna kwamen er twee dames van de inspectie.” Het is afwachten hoe dat zal verlopen. De rest van de familie zullen we wel terugzien in het nieuwe seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Nieuw seizoen en nieuwe woningen

In het nieuwe seizoen zal onder andere te zien zijn dat het huis waar de familie Meiland nu is neergestreken, eigenlijk niet bewoond mag worden. We lieten eerder al weten dat de familie Meiland hun woonboerderij heeft verkocht. Het proces daar naartoe zullen we in het nieuwe seizoen dus ongetwijfeld meekrijgen. Maxime Meiland heeft ondertussen een hypermoderne woning in Noordwijk gekocht. Netjes!