De personen in Chateau Meiland

In Frankrijk is Chateau Meiland te vinden waar de familie Meiland een bed & breakfast runt. Met Martien Meiland aan het hoofd en de rest van de familie erachteraan, werd de familie Meiland gevolgd in hun leven in Frankrijk. Voor hun programma kregen zij ook de Gouden Televizier-Ring. Maxime Meiland is de dochter van Martien en ook altijd te zien in het programma.

In 2007 vertrok de familie Meiland al naar Frankrijk voor het programma¬†Ik vertrek. Na twee jaar keerden ze met z’n alle terug. Zij hadden daarna weer plannen om te gaan en toen is er besloten om de familie Meiland op de voet te volgen in hun toch door Frankrijk. Een kasteel ombouwen tot een bed & breakfast vanaf de grond, dat was het plan. Zo is Chateau Meiland ontstaan en het is nog steeds razend populair.

Maxime Meiland is een hit op Instagram

Maxime Meiland is pas 24 jaar oud en ze is moeder van een dochtertje. Ze is al een tijdje bezig met haar eigen kledinglijn, alleen deze kwam wat in opspraak toen deze terug waren te zien op Allie Express. Niet ideaal. Desondanks heeft Maxime een heerlijk leventje en quote menig mens nu haar vader met de hilarische woorden: “Wijnen, wijnen, wijnen.”

Maxime Meiland is nu weer terug in Nederland en kan zich op haar eigen dingen focussen. Ondanks dat haar kledinglijn geen gigantisch succes is, heeft ze nog een heel leven voor zich. Ze nog niet eens 25 jaar oud, heeft een prachtig dochtertje en is zelf een beeldschone vrouw. Niks te klagen. Met haar mooie korte blonde haar behoort ze echt tot de knappe vrouwen met kort haar. Met haar echte Hollands gezicht knalt zij Instagram ondersteboven. Laten we maar gauw kijken naar de foto’s van de televisiebekendheid. Enjoy: