Het bizar luxe horloge van Daniel Ricciardo

De coureur van het McLaren F1-team werd onlangs gespot met een unreleased Richard Mille RM67-02 Automatic die speciaal aan zijn teamkleuren was aangepast. Een oranje band en nog meer details in de kleur van ons vaderland. De kast is gemaakt van zwarte quartz en koolstof TPT en weegt slechts 32 gram. In totaal heeft het horloge een dikte van slechts 7.8 millimeter dus het zal ongetwijfeld erg comfortabel zitten. De prijs van het horloge is onbekend omdat het niet te koop staat.

Wel weten we ondertussen dat wanneer het een klok van Richard Mille is, dat er altijd wel een stevige prijskaart aan komt te hangen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Nog meer luxe van Daniel Ricciardo

Daar blijft het echter niet bij qua alle luxe die Daniel Ricciardo bezit. Zo schreven we eerder al over de woning van hem in LA. Hier woont hij in een luxe villa en kan zich heerlijk terugtrekken als hij een pauze neemt van het rijden. Met een bizar vermogen en een salaris van 13.5 miljoen euro per jaar is dit namelijk astronomisch te noemen. Genoeg om dus nog een nieuwe auto op te pikken.

Ook in zijn persoonlijk leven blijft hij zijn team trouw want hij rijdt namelijk een McLaren. Tot slot bewijst hij in dit artikel ook dat hij over nog veel meer talenten dan rijden bezit. Tijdens een potje basketballen gooide hij namelijk ooit een bal in het net vanaf de middenlijn alsof het niks was.