Een van de meest succesvolle YouTubers van Nederland

Enzo Knol is een bekende YouTuber, vlogger en stemacteur. Zo bereikte zijn kanaal op YouTube in 2018 ruim 2 miljoen abonnees, wat hem hierdoor een van de meest succesvolle YouTubers van ons land maakt. Hij heeft het niet van een vreemde, want zijn oudere broer Milan Knol maakte al langer filmpjes die hij op internet plaatste. Uiteindelijk heeft dit Enzo op het idee gebracht om zelf video’s te maken en zo plaatste hij op 9 juni 2013 zijn eerste YouTube-video.

Bij het grote publiek werd hij in februari 2014 bekend, toen hij een video publiceerde waarin een fietsstunt mislukte, waardoor hij viel en zijn arm brak. Misschien wel letterlijk een geluk bij een ongeluk. Uiteindelijk groeide zijn populariteit en het aantal abonnees op zijn YouTubekanaal knalde door het dak.

Zo begon hij dagelijks video’s te plaatsen. Elke dag om 16:00 uur plaatst hij een nieuwe vlog waarin hij momenten uit zijn dagelijkse leven laat zien en in 2015 werd hij uiteindelijk de grootste Nederlandstalige YouTuber. Hij kreeg zelfs een aanbod om een eigen realityserie op televisie te doen, maar dit aanbod wees hij af.

Prachtig penthouse voor € 450.000 gekocht in Assen

Een ander aanbod dat hij in ieder geval niet heeft afgewezen, is de aankoop van een prachtig nieuw penthouse gelegen in Assen. Dit penthouse beschikt over een woonoppervlakte van bijna 180m2 en biedt ruimte voor in totaal over vijf kamers. Deze zijn over twee woonlagen verdeeld.

Daarnaast kan Enzo genieten van een prachtig uitzicht vanaf zijn woonkamer op de Drentse Hoofdvaart en verder is het penthouse voorzien van een luxe open keuken met inbouwapparatuur én nog een extra bijkeuken. Het penthouse bevindt zich op de vijfde verdieping. Dat de YouTuber er warmpjes bij zit, dat is geen geheim. Het vermogen van Enzo Knol is iets waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. Hij bezit zelfs nog een prachtig landhuis in Italië en een villa in Soesterberg. Bekijk hieronder een aantal foto’s van zijn nieuwe woning in Assen:

penthouse enzo knol

penthouse enzo knol

penthouse enzo knol