Enzo Knol zegt zijn appartement in Zeist vaarwel

In 2016 maakte Enzo Knol een slimme zet door € 430.000 te betalen voor zijn huidige appartement, wat maar liefst € 35.000 onder de oorspronkelijke vraagprijs lag. Dit stekje bood hem drie slaapkamers, twee badkamers en een riante open keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Samen met zijn toenmalige geliefde Dee van der Zeeuw trok hij in dit weelderige optrekje. En ja, zelfs toen al beschikte hij over voldoende kapitaal om niet afhankelijk te zijn van een hypotheek. Netjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Sindsdien heeft Enzo niet alleen een nieuwe liefde heeft gevonden in Myron Koops, maar ook twee nieuwe woningen: een fraai appartement aan het schilderachtige Gardameer én een riante villa in het beloftevolle Soesterberg. Te midden van de bouwperikelen in het laatstgenoemde pand heeft hij besloten zijn appartement in Zeist te koop te zetten op Funda.

Wat vertelt de advertentie op Funda over de woning?

Dit “goed onderhouden appartement” bevindt zich op de eerste verdieping van het elegante appartementencomplex “De Weverij”, pal tegenover het imposante Slot Zeist. Op loopafstand vind je de verlokkelijke winkels van Slotlaan en het Rond. Enzo Knol heeft jarenlang kunnen genieten van de uitgestrekte woonkamer (65 m²) met een glazen schuifgevel van maar liefst vijf meter. Zijn geliefde collectie bolides vond een veilig onderkomen in de ondergrondse parkeergarage. Geen traplopen voor deze YouTube-ster, aangezien het appartement vlotjes bereikbaar is per lift.

Gedurende de jaren heeft Knol het appartement gemoderniseerd en verfraaid. Hierdoor kan hij nu rekenen op een aanzienlijke winst in vergelijking met de prijs die hij ruim zeven jaar geleden betaalde. Makelaardij is de schakel voor de verkoop, en de vraagprijs voor dit fraaie stukje vastgoed bedraagt € 700.000. Zie hieronder meerdere foto’s van het appartement van Enzo Knol (bron: Funda):

appartement van enzo knol te koop funda

woning zeist funda slaapkamer

badkamer funda zeist appartement te koop