Ook is Enzo Knol zeer openhartig over de rest van zijn leven en mindset. Ken je de vlogger vooral vanwege zijn drukke filmpjes die je kleine broertje of zusje altijd kijkt? Dan zie je tijdens het gesprek met Jay-Jay Boske ook zijn volwassen kant.

‘Dit is geen investering, dit is een jongensdroom en ik rijd ‘m helemaal aan gort als het moet’

In het eerste gedeelte van de video van DAY1 gaat het over zijn auto ter waarde van 340.000 euro. Voor Enzo is dit absoluut zijn droomauto, die Jay-Jay Boske ook beschrijft als ‘de ultieme daily driver’. Knol kocht de auto dan ook omdat hij er heel veel gebruik van gaat maken. Zo werd hij gewaarschuwd dat een Urus flink in waarde daalt als hij meer dan 60.000 kilometers op de teller heeft staan. Dit boeit Enzo echter helemaal niets. Hij heeft de auto gekocht om er volop mee te rijden, zo is hij al meerdere keren naar Italië geweest en gebruikt hij de auto voor wintersport. ‘Dit is geen investering, dit is een jongensdroom en ik rijd ‘m helemaal aan gort als het moet’.

Toen hij de auto wilde kopen was dat overigens niet supersimpel, omdat de dealer het niet direct vertrouwde. Hij moest ze echt nog een beetje overtuigen dat hij serieus was. Uiteindelijk lukte dat en sindsdien scheurt hij vol trots rond in zijn Urus.

Zie ook: Enzo Knol koopt droomauto voor zijn vriendin Myron Koops

Rondleiding door het nieuwe huis van Enzo Knol

Uiteindelijk eindigt de video met een korte rondleiding door de nieuwe woning van Enzo. Dit gedeelte begint vanaf 23:00 in onderstaande video. Het huis is nog niet af, dus het ziet er nog niet piekfijn uit. Toch wordt al snel duidelijk hoe mooi het allemaal wordt. Zo komt er een systeem waardoor de was veel makkelijker gaat, is er een mooie garage te vinden en heeft de trap zelfs aparte lampjes. Check de video hieronder: