Hoe word je interessant voor vrouwen?

Mocht je dus niet echt goed liggen bij de vrouwen, dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee kunt houden. Met deze tips val je op en word je interessant voor vrouwen:

Blijf jezelf

Het klinkt eigenlijk heel normaal, maar toch is het een fout de velen maken: zich anders gedragen dan dat ze zijn. Natuurlijk wil je dat ene meisje imponeren met je charmes, maar wanneer je dit te overdreven doet kan dit behoorlijk afschrikken. Kijk, we snappen echt wel dat je je anders gedraagt dan hoe je bij je vrienden zit of bij je ouders op de bank. Maar probeer niet teveel af te wijken van je normale gedrag. Wanneer je dit doet kan het zomaar eens zijn dat ze je eerst heel interessant vindt, maar al heel gauw de echte jij leert kennen. Om er vervolgens zo snel mogelijk vandoor te gaan. Geef haar dus geen verkeerde indruk.

Ben positief

Mensen die positief ingesteld zijn worden vaak ervaren als warm, sociaal en vrijgevig. Redelijk fijne eigenschappen. Een onderzoek van de University of California laat ons ook zien dat je een stuk aantrekkelijker wordt gevonden wanneer je positief bent over een hele reeks dingen, zoals muziek, films, steden en ga zo maar door. Daarbij is er wel een uitzondering op de ‘ben zoveel mogelijk positief’ regel. Wanneer jullie een gemeenschappelijke haat delen, is het een kwestie van 1 + 1 = 2.  Het blijkt namelijk zo te zijn dat een  gemeenschappelijke hekelfactor leidt tot een nog sterkere chemie dan een gemeenschappelijke passie.

aantrekkelijk voor vrouwen MAN MAN 0

Wees gepassioneerd

Het hebben van een passie kan een groot voordeel zijn. Wanneer je ergens gepassioneerd over bent, kom je een stuk aantrekkelijker en intelligenter over.  Het hebben van passie wordt door 46% van  de vrouwen tevens gezien als de derde aantrekkelijkste eigenschap van een man. Bedenk wel dat je passie voor de speeltjes uit een Happy Meal niet per se de juiste is, maar reizen zou een erg goed voorbeeld kunnen zijn. Misschien ontdek je wel dat jullie een gemeenschappelijke passie hebben en hier uren over door kunnen gaan. Onthoud wel: gepassioneerd zijn is goed, maar ben niet té. Draaf niet door.

Gebruik humor

En nee, dan hebben we het natuurlijk niet over die nét iets te heftige grap die je aan je vrienden vertelt. Het vertellen van een grappige anekdote over jezelf is een optie. Gebruik daarbij ook je lach. Het is misschien een beetje vals spelen, maar lach om de grapjes van de ander. Misschien vind je ze niet super grappig, maar wellicht denkt zij wel precies hetzelfde over jouw grappen. Let er alleen op dat het geen fake lach wordt, want dat valt op na een tijdje. Met als gevolg dat zij denkt dat je geen mening hebt en zomaar om alles lacht.

aantrekkelijk voor vrouwen MAN MAN

Kleed jezelf goed

Natuurlijk is het goed kleden van jezelf een redelijke must, vooral wanneer je op date gaat. Iedereen wilt er namelijk op zijn paas best uitzien. Het kost namelijk 13 milliseconde om te bepalen of je iemand aantrekkelijk vind. Kom dus niet in je trainingsbroek, maar een driedelig pak is wellicht ook een beetje overdreven. Wil je echt goed scoren? Trek dan iets roods aan. Dit blijkt uit een onderzoek van de University of Rochester. Rood is blijkbaar een kleur met veel aantrekkingskracht. Vrouwen associëren de kleur met kracht, macht en dominantie. Geen verkeerde eigenschappen om te hebben. Of het echt werkt dat zul je zelf uit moeten testen maar blijf vooral jezelf. Kleed je hoe jij gezien wilt worden door vrouwen en ga geen rare fratsen uithalen.

Met de bovenstaande punten word jij dus interessant voor vrouwen. Knoop ze goed in je oren en scoor die droomvrouw.