Onlangs vercheen er al een docuserie van Ted Bundy op Netflix. Hierin kregen we al een kijkje in de geest van de  koelbloedige moordenaar. Een groot, kil spektakel. Aangezien dit zo goed aansloeg onder de gebruikers van Netflix, zit er nu een Ted Bundy film aan te komen genaamd Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

De trailer van de Ted Bundy film

In de nieuwe film over seriemoordenaar Ted Bundy is de hoofdrol weggelegd voor Zac Efron. Eerder was hij al te zien als middelbare scholier in ‘High School Musical’, strandwachter in ‘Baywatch’ en nu besluit hij het over een geheel andere boeg te gooien. Niks lijkt te gek voor Zac Efron. In eerste instantie lijkt dit een ietwat vreemde combinatie, maar na het zien van de trailer lijkt het een match made in heaven te zijn.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

De film is gebaseerd op het leven van Ted Bundy en wordt verteld vanuit het oogpunt van zijn vriendin. Elizabeth Kloepfer (gespeeld door Lily Collins) heeft moeite om de seriemoordenaar in Ted te zien. Hierdoor ontkent zij standvastig dat hij alle misdaden heeft begaan. Dit zorgt voor intense beelden en ongeloof bij de naasten van de slachtoffers van Ted.

Helaas moeten jullie nog even wachten tot de film online komt. Hij wordt namelijk pas verwacht op 3 mei. Tot die tijd hoeven jullie gelukkig niet stil te zitten, want ook in april zijn er een paar vette Netflix releases.