April brengt veel Netflix films en series

Er staan een hele hoop nieuwe Netflix films en series op ons te wachten. Naast een aantal Nederlandse films en series, komt België in april met een aantal knallers. Zo staan Gevoel voor Tumor en In Vlaamse Velden vanaf 1 april 2019 op Netflix. Verder zijn er nog een aantal klassiekers en nieuwe releases op ons te wachten. Check it out:

Een veelbelovende nieuwkomer: Quicksand

Deze Zweedse crime serie wordt ook wel gezien als de opvolger van The Sinner, en niet zonder reden. Quicksand heeft namelijk een soortgelijke verhaallijn, waarbij er een bizarre moord plaatsvindt. We weten wie de dader is, maar het is onduidelijk waarom zij de misdaad heeft gepleegd.

Release op Netflix: 5 april 2019

Een mannelijke klassieker: 300

Deze kunnen we wel een échte klassieker noemen; een film waarbij het testosteron bijna letterlijk de pan uit vliegt. 300 gaat over de slag bij Thermopylae. De Spartaanse koning (gespeeld door Gerard Butler) vocht hier gezamenlijk met 300 Spartanen tegen de koning van Perzië met zijn gigantische leger. Wat leek op een onmogelijk gevecht, ging uiteindelijk de geschiedenisboeken in.

Release op Netflix: 1 april 2019

Voor alle fans van stand up comedy: Kevin Hart: Irresponsible

Voor de liefhebbers van stand up comedy: Kevin Hart komt wederom naar jullie beeldscherm. Zijn wereldbekende Standup Comedian show kan jij morgen zelf vanaf de bank thuis aanschouwen. Hij tourt wereldwijd rond en vrijwel al zijn shows zijn uitverkocht. Bekijk Kevin Hart: Irresponsible en je begrijpt waarom.

Release op Netflix: 2 april 2019

Een vermakelijke actiefilm: Baby Driver

Deze film volgt een jongeman genaamd Baby, die kampt met gehoorproblemen. Vanwege zijn uitzonderlijke talent op het gebied van auto rijden komt hij terecht in het criminele circuit. Om zijn schuld af te lossen bestuurt hij vluchtauto’s voor criminelen. Echter wilt Baby niks te maken hebben met de duistere wereld en probeert zich hier dan ook van de distantiëren. Wanneer hij een mooie dame ontmoet, probeert de jonge autobestuurder op het goede pad te komen. Maar dit gaat lastiger dan gedacht. Gaat hij dit pad vinden of blijft hij toch op het boeven pad?

Release op Netflix: 6 april 2019

Voor de Marvel fans: Spider-man: Homecoming

Spider-man is een van de bekendste figuren van de Marvel Studios. Deze film van Spider-man is de zestiende (!) film in de omloop. Peter wordt onder hoede genomen door Tony Stark, zijn nieuwe mentor. Peter droomt ervan om samen te werken en de wereld te redden, maar dat gaat niet helemaal lekker. Hierdoor komen zijn vrienden en familie in gevaar.

Release op Netflix: 8 april 2019

 

Een aantal dagen geleden verscheen The Highwaymen op Netflix. Een misdaadfilm op het beruchtste criminele koppel ooit. Heb jij hem al gezien?