Shoppen. Voor de ene man een hel en de ander vindt het prachtig. Maar wat we allemaal gemeen hebben, is dat we niet de hoofdprijs willen betalen. Wanneer de sale dan ook begint, stromen de fysieke winkels vol met shoplustige mensen. Allemaal op jacht naar dat ene koopje. De drukte is iets wat we allemaal liever ontwijken. Daarom hebben wij de gouden tip voor je: BestSecret. Hier kan je de laatste mode shoppen van bekende merken, met 20 tot 80% korting op de adviesprijs.

BestSecret; het best bewaarde geheim

De naam zegt het al: het is het best bewaarde geheim. BestSecret is een members only webshop met kleding, sportkleding, accessoires en nog veel meer voor de stijlvolle mannen onder ons. Er is een aanbod van meer dan 3.000 bekende merken op hun webshop te vinden, met onder andere Calvin Klein, Armani Jeans, Guess, Michael Kors, Adidas Originals, Scotch & Soda en Karl Lagerfeld. Alle items zijn van het vorige of het huidige seizoen, waardoor jij er altijd up to date en stijlvol bijloopt. Zo kan je hier terecht voor een nieuwe winterjas, maar ook voor cleane zomerse sneakers. En de kortingen, waar het eigenlijk voornamelijk om draait, zijn extreem. Deze lopen namelijk op tot 80% en via deze speciale link krijg jij toegang!

En mannen, laten we eerlijk zijn: wanneer je een afgeprijsd kledingstuk vindt in een winkel, dan voelt het alsof je een schat hebt gevonden. Nu heb je een website vol met schatten. Klinkt niet slecht, toch?

BestSecret MAN MAN

Nu vraag jij je natuurlijk af hoe zij deze onwerkelijke deals van topmerken kunnen aanbieden. Dit doen zij met het feit dat jij alleen op uitnodiging lid kan worden. Zo wordt het aantal memberships beperkt en blijft BestSecret ‘het best bewaarde geheim’.

Hoe actiever je bent, hoe meer jij profiteert

Het mooie aan BestSecret is dat ze naast de hoge kortingen ook verschillende soorten memberships hebben. Hoe meer mensen jij BestSecret aanbeveelt of hoe meer jij koopt, des te harder stijg jij in de ranking. Wanneer jij de grens van 300 punten hebt bereikt, dan word je een bronzen member. Wanneer jij deze status bemachtigd hebt, ontvang je 5% provisie op iedere aankoop die een aangebrachte member doet. Hoe meer jij dus aanbeveelt, des te meer kan jij jouw garderobe aanvullen met stijlvolle kleding.

BestSecret MAN MAN

Het wordt echter nog veel mooier dan dat. Shop jij het daadwerkelijk tot Goud-niveau, dan profiteer jij van voordelen waar de meeste mensen alleen maar van durven dromen. Zo krijg je met de Sneak Preview al voorrang vanaf 20.00 uur op de aanbiedingen van de volgende dag, betaal jij geen verzendkosten meer, heb je geen eisen met betrekking tot een minimaal bestelbedrag en nog veel meer.

Dus wil jij kwaliteitskleding voor een betaalbare prijs? Dan is aanmelden het enige wat rest.