Patty Brard is zeker een BN’er te noemen

Iedere man is wel bekend met Patty Brard. Haar rijke tv carrière gaat al erg ver terug. Ze heeft deelgenomen aan talloze programma’s en shows. Haar carrière, net zoals haar persoonlijke leven, heeft zowel hoogtepunten als dieptepunten gekend. Ze heeft namelijk veel successen gekend maar na haar faillissement had ze een schuld van wel 2,7 miljoen euro. Dit is gebeurd door het toedoen van haar voormalige zakenpartner, waar ze in het verleden tevens een relatie mee had. Inmiddels is ze weer opgekrabbeld en zie je haar regelmatig op televisie.

Haar dochter Priscilla Nasi Brard

Priscilla Nasi Brard is de 37-jarige dochter van Patty Brard en Carlo Nasi. Patty Brard en haar dochter hadden al geruime tijd geen contact meer. Ruim negen jaar geleden besloot dochter Priscilla het contact met haar moeder te verbreken. De achterliggende reden zou het gebrek aan aandacht zijn geweest die Patty Brard aan haar dochter gaf. Dit komt door de drukke carrière van Patty. Priscilla lijkt het haar moeder vooral kwalijk te nemen dat ze meedeed aan een reality serie. Ook vindt ze het jammer dat ze nog steeds wordt gezien als de dochter van, terwijl ze nu haar eigen persoonlijke leven heeft opgebouwd. Ze lijkt qua uiterlijk dan ook erg op haar moeder.

Patty ik ben zo blij voor je, dat jullie weer herenigd zijn gr Frea 🙌🙏✌️🌸

Geplaatst door Frea de Vries op Woensdag 9 september 2020

Maar er is goed nieuws. Gisteren werd bekend dat Patty haar dochter na elf jaar eindelijk weer gezien heeft. Dat doet toch een beetje een pleister op de wond, zo’n hereniging.

Maak kennis met deze dochters van bekendheden

Misschien zie je het niet aankomen, maar Rowan Atkinson (Mr. Bean) heeft ook een hele mooie dochter. Zij gaat door het leven als Lily Atkinson en is het bekijken meer dan waard. Ook Arnold Schwarzenegger heeft een dochter waar je van kan smullen. Zij heet Katherine Schwarzenegger. Daarnaast krijg je ook geen spijt als je de dochter van Danny de Munk gaat bekijken. Bo de Munk is een prachtige verschijning.