De dochter van Arnold Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger is de oudste dochter van Arnold Schwarzenegger en Mariah Shriver. Daarnaast hebben zij nog een dochter en twee zonen. Arnold Schwarzenegger heeft daarbuiten ook nog een kind gekregen met zijn huishoudster. Toen dit bekend werd heeft Mariah Shriver haar man Arnold Schwarzenegger verlaten. Dit buitenechtelijk kind is dus de half-broer van Katherine.

Katherine Schwarzenegger is getrouwd

De 30-jarige Katherine Schwarzenegger is getrouwd met Chris Pratt. Het koppel gaf elkaar het ja-woord op 8 juni in Montecito, Californië. Chris Pratt speelde recentelijk bijvoorbeeld in Avengers: Endgame en Avengers: Infinity War.

Ze houdt van het schrijven van boeken

Katherine Schwarzenegger ging niet probleemloos door het leven. Zo had ze een erg negatief lichaamsbeeld en dat heeft voor veel problemen gezorgd. Over dit issue heeft ze in 2010 een boek geschreven en uitgebracht. Het schrijven ging haar goed af en dit resulteerde in 2014 in een nieuw boek. Ze was in 2012 afgestudeerd van de University of Southern California en wist niet precies wat ze met haar leven aan moest. Daarom heeft ze raad gevraagd aan allemaal verschillende soorten mensen en dit gebundeld in een boek met de titel: I Just Graduated . . . Now What?. Het boek had als doel om mensen die net afgestudeerd zijn op weg te helpen.

In 2017 kwam Katherine met een nieuw boek aanzetten. Dit keer was het een kinderboek met de naam Maverick and me. Dit boek gaat over het redden van een hond en hiermee wil ze het belang van het redden en adopteren van dieren uitlichten. In haar persoonlijk leven zet ze zich hier ook veelvuldig voor in.

Wij hebben de beste foto’s van Katherine Schwarzenegger voor jou geselecteerd:

View this post on Instagram

👀PRONOVIAS👀

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on