#1 Theo Hiddema

Theo Hiddema, een man die beter uit zijn woorden komt dan welke politicus dan ook. Dijnst niet terug om met mensen in debat te gaan die het niet met hem eens zijn. Heeft een carrière waar menig advocaat jaloers op is en doet nu iets dat hij leuk vindt. Hij laat zien dat je als 65+er niet achter de geraniums hoeft te zitten. En dit alles topt die nog af met een uitmuntend gevoel voor stijl. Niet voor niets een politicus waar veel mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Politici MAN MAN
Foto: Instagram Theo Hiddema

#2 Sybrand Buma

Iemand die af en toe wat down over kan komen en zich soms te snel op de kast laat jagen. Maar iemand met een gevoel voor humor en die weet waar die voor staat. Ondanks dat die in de naam van een christelijke partij spreekt, is hij niet bang om met zijn tijd mee te denken. Sybrand weet zich goed aan te passen, gaat een confrontatie niet uit de weg en bespeelt andere politici met humor.

#3 Klaas Dijkhoff

Een man met een eigen mening, niet bang om te verkondigen ook al is de buitenwereld het niet met hem eens. Durft de confrontatie aan te gaan met journalisten en andere politici. Daarnaast is hij niet bang om een keer op zijn bek te gaan. Naast dit heeft hij ook een uitgesproken stijl. Men weet hem altijd van andere politici te onderscheiden, door zijn kledingstijl. Altijd keurig in een driedelig pak of pantalon en gilet, de een gruwelt hiervan en de ander houdt er van. Maar hij heeft niet voor niets Nederlands best geklede man 2017 gewonnen.

#4 Jesse Klaver

Iemand die al op jonge leeftijd wist dat hij de poltiek in wilde. Ondanks dat hij kritiek op deze uitspraak kreeg tijdens een uitzending van RTL Late Night. Zegt het wel wat over zijn persoonlijkheid, hij is niet voor niets de jongste fractievoorzitter ooit. Iemand die weet wat die wilt en hiervoor gaat, hij is niet voor niets de jongste fractievoorzitter ooit in de politiek. Daarnaast loopt ook Jesse er net als Klaas Dijkhof en Theo Hiddema goed bij, mooie pakken met een slank gesnenden schnitt perfect voor zijn lichaamsbouw. Dit zorgde ook voor een verkiezing voor best geklede man 2018.

Politici MAN MAN
Foto: Instagram Jesse Klaver

#5 Geert Wilders

Iemand die ondanks zijn ietwat radicale ideeën, toch ook kanten heeft waar men nog van kan leren. Hij laat zich niet uit het veld slaan, ondanks de honderden doodsbedreigingen die hij ontvangt. Daarnaast heeft hij een charisma waar je ‘u’ tegen zegt. Hij weet mensen aan te spreken, heeft altijd een zegje klaar en durft de gevestigde orde tegen te spreken. Een man waar je veel van kan leren, wanneer je goed naar hem kijkt.