Dochter van Mr. Bean is een mooie verschijning

Mr. Bean staat minder bekend om zijn looks. In legendarische films als Mr. Bean’s Holiday, Johnny English en Rat Race trekt de acteur hilarische bekken en is hij stuntelig, totaal niet modieus. Een wereld van verschil met de dochter die hij samen met Sunetra Sastry op de wereld heeft gezet. De dochter van Mr Bean, Lily Atkinson, valt totaal niet te vergelijken met haar vader en is prachtig om te zien.

View this post on Instagram

#lilyatkinson mr.beans daughter…

A post shared by im_GreenŰ (@interesting_xharacter) on

Lily Atkinson

Lily Atkinson is hard op weg om het te maken in de showbizz. Haar vader, Rowan Atkinson, helpt haar hier graag bij. Zo gaf hij duizenden ponden uit aan een videoclip en fotoshoots voor zijn dochter. Die fotoshoots tonen een prachtige jonge vrouw met een lange bos krullen, grote bruine ogen en een zelfverzekerde uitstraling. Op het gebied van looks lijkt de dochter van Mr Bean dus zichtbaar meer op haar moeder dan op haar vader.

Humor zit in de familie

Met behulp van haar vader volgde Lily een aantal cabaretworkshops. Nu geeft ze ook cabaretvoorstellingen, waarin ze zang, dans en komedie met elkaar afwisselt. Humor zit dus zichtbaar in de familie. De dochter van Mr Bean lijkt het allemaal te hebben. Een mooie verschijning, een gezonde dosis humor én een legendarische vader. Als je het ons vraagt is het hele plaatje dus compleet met deze meid.

Meer mooie dochters

Lily is niet de enige mooie dochter van een beroemdheid. Zo is Bo de Munk de knappe dochter van Danny de Munk. Samen deden zij onder andere mee aan Dance Dance Dance, wat mooi beeldmateriaal opleverde. In Amerika mag Lionel Richie ook trots zijn op zijn dochter. Sofia Richie is zijn knappe dochter.