Nieuwe miljoenenvilla voor Nicky Romero

DJ Nicky Romero is pas 32 jaar oud, maar zijn zaken gaan zo extreem goed dat hij een prachtige nieuwe miljoenenvilla heeft kunnen aanschaffen. Zijn carrière als muziekproducent en DJ zorgde ervoor dat hij al samenwerkte met grote namen. Denk daarbij aan Afrojack, David Guetta en de enige echte dj Tiësto. Die DJ’s zitten er warmpjes bij, maar Nicky Romero heeft het ook goed voor elkaar. Recent kocht hij namelijk een luxe woning in het Gelderse Elst, vlak bij de Utrechtse Heuvelrug in de buurt.

villa met zwembad

Het werk als dj betaalt goed. Dat blijkt wel als je kijkt naar de 5 rijkste dj’s ter wereld. We vinden Nicky Romero (nog) niet terug in die lijst, maar dat betekent niet dat hij niks op de bank heeft. Voor zijn nieuwe woning betaalde hij namelijk meer dan 2 miljoen euro. In totaal kocht hij de villa voor €2.150.000. Een flinke uitgave, maar aan luxe krijgt hij er dan ook veel voor terug.

De woning is voorzien van alle luxe

De woning beschikt over veel extra’s. Denk daarbij aan een fitnessruimte, een buitenzwembad en een gigantische garage. In de garage passen namelijk maar liefst zes auto’s. Daarnaast heeft zijn keuken een kookeiland en veel ruimte, maar het is vooral de technologie die het vertrek zo luxe maakt. De woning van Nicky Romero heeft namelijk een echte lift. Daarmee zijn de drie slaapkamers en de drie badkamers te bereiken, evenals de kelder.

Het is duidelijk dat het de dj aan niets zal ontbreken in zijn nieuwe woning. De verwachting is echter dat hij niet veel in zijn woning zal zijn. Als internationale dj zal hij immers veel reizen en optreden op grote festivals. In elk geval heeft hij met de miljoenenvilla een prachtige thuisbasis gekocht. Daarmee is hij niet de enige met een woning ter waarde van miljoenen. Zo schreven we eerder ook al over de villa van €6.5 miljoen van Robin van Persie.

Check hieronder de foto’s van de nieuwe villa van dj Nicky Romero of klik de link van BekendeBuren voor alle foto’s:

nicky romero koopt nieuwe woning miljoenen luxe