DJ Tiesto verkoopt zijn luxe penthouse

Op de Prinsengracht een prachtig penthouse, wie wilt dat nou niet? DJ Tiesto is inmiddels uitgekeken op zijn prachtige woning in hartje Amsterdam en zet zijn penthouse in de verkoop. Maar dat deed hij al een tijdje terug en toch heeft hij pas net een koper weten te vinden voor zijn woning.

Met een korting van 600.000 euro is hij akkoord gegaan met het bod wat de toekomstige bewoner had geboden. Daarmee heeft de nieuwe bewoner misschien wel een van de meest luxe penthouses van Amsterdam gekocht.

Maar liefst 208 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen

Het penthouse heeft in totaal woonoppervlakte van 208 vierkante meter. Dat is verdeeld over twee verdiepingen. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder twee slaap- en twee badkamers. Daarnaast beschikt het appartement over een luxe open keuken met inbouwapparatuur van hoge kwaliteit. Tot slot zijn er twee terrassen, waaronder een riant dakterras, waar je uitzicht hebt over de hele binnenstad van Amsterdam.

dj tiesto prinsengracht woning

DJ Tiesto had overigens geen hypotheek afgesloten voor de woning en maakt daardoor winst door het penthouse te verkopen. Maar dat heeft hij eigenlijk niet nodig. Zijn vermogen is namelijk geschat ruim boven de 100 miljoen. Check eens het vermogen van Tiesto.

slaapkamer dj tiesto

keuken tiesto

dakterras dj tiesto

DJ Tiesto had een hogere vraagprijs

DJ Tiesto had zijn appartement nog maar heel even in de verkoop gezet, maar haalde het al snel weer offline. Even later kwam het penthouse voor 2.250.000 euro op de markt. Maar niemand had voor dat bedrag interesse in het penthouse. Even later gaf hij flinke korting en zakte hij met zijn vraagprijs naar 1.650.000 euro. Toen waren er opeens meer gegadigden. Uiteraard steeg daardoor het uiteindelijke bod, dat uitkwam op 1,7 miljoen euro. Daarmee kreeg hij 50 duizend euro meer voor zijn penthouse dan de definitieve vraagprijs.

Het penthouse was trouwens niet de enige woning van DJ Tiesto. Hij heeft namelijk ook nog in New York een mega luxe appartement.

penthouse living

2035_tiestoprinsengracht2-10

wand penthouse