Hubie Halloween

Ook al duurt het nog bijna een hele maand, toch zit Halloween er aan te komen. Voordat het zover is kunnen we in elk geval al genieten van een horrorfilm. Hubie Halloween is een komische horrorfilm die zich afspeelt in het dorpje Salem. Daar werden vroeger heksen terecht gesteld, maar nu is het een moderne stad geworden. Hoofdpersoon Hubie (gespeeld door Adam Sandler) zorgt er ieder jaar voor dat Halloween rustig en veilig verloopt in het stadje. Dit jaar krijgt het dorpje echter te maken met een ontsnapte crimineel én krijgt Hubie een nieuwe mysterieuze buurman. Reden om Salem beter dan ooit te beschermen. Ook comedysterren zoals Kevin James en Maya Rudolph spelen in de serie. Vanaf woensdag 7 oktober staat Hubie Halloween nieuw op Netflix.

 

The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Hill House was een serie die ons allemaal van begin tot einde in z’n greep wist te houden. Nu, precies op tijd voor Halloween dat op 31 oktober wordt gevierd, verschijnt het langverwachte tweede deel in de serie. Het verhaal focust zich echter niet op ‘Hill House’ uit het origineel. In plaats daarvan reizen we af naar een ander behekst gebouw: Bly Manor. Hier woont een man die de zorg voor zijn jonge neefje en nichtje op zich krijgt. Niet van plan zelf voor ze te zorgen huurt hij een vrouw in (gespeeld door Victoria Pedretti, die ook in deel 1 te zien was). Deze vrouw, Dani Clayton, merkt al gauw dat het huis én de kinderen duistere geheimen verbergen. Vanaf 9 oktober staat het seizoen nieuw op Netflix.

 

Bad Boys for Life

We vertelden je eerder al over 5 films met Will Smith die je gezien moet hebbenBad Boys stond ook op die lijst, maar de vervolgen op deze iconische film mag je wat ons betreft ook niet missen. Bad Boys for Life is inmiddels alweer het derde deel in de serie en verscheen 25 jaar na het origineel. In dit deel krijgen de twee detectives, Mike en Marcus, te maken met criminelen die op wraak zinnen na een eerdere missie. Dit zorgt voor de nodige actie én humor. Vanaf zaterdag staat de film nieuw op Netflix.