Ondanks dat je haar kan kennen van de realityserie Keeping Up with the Kardashians, is de kans groot dat je haar kent van haar Instagram of haar eigen kledingmerk. Khloé Kardashian is één van de grootste ‘influencers’ van de wereld.

Elke week blijft ze iedereen verbazen met hoe goed ze er wel niet uitziet. Wekelijks kijken dan ook 122 miljoen volgers naar haar foto’s. Maar komt dat omdat mensen fan zijn van haar of van Ariana Grande? Er ontstond in ieder geval flink wat verwarring over een van haar meest recente foto’s.

De transformatie van Khloé Kardashian

Khloé Kardashian stond twee dagen geleden best onherkenbaar in beeld. Waar we haar normaal kennen van haar mooie lichaam en mooie sieraden om haar lichaam, nam ze voor deze foto de koers die Ariana Grande ook altijd neemt. Daarmee leek ze opeens heel erg op de zangeres. Of op een nieuwe hoofdrolspeelster in Star Wars, in ieder geval hadden wij niet snel door dat we naar een foto van Khloé Kardashian aan het kijken waren. Oordeel zelf maar:

Om je een goed beeld te geven van de transformatie, vind je hieronder een foto uit de reality serie:

khloe

De familie Kardashian in een reality serie

Natuurlijk is Khloé niet de enige bekende vrouw in de Kardashian familie. Naast hun reality serie, waarin je alle ruzies en mooie momenten van de vrouwen kan volgen, zijn de zussen ook mega bekend op Instagram. Zo heeft haar zus Kendall Jenner 140 miljoen volgers, heeft Kim Kardashian momenteel 189 miljoen volgers op Instagram en Kourtney heeft er op dit moment 102 miljoen. Daarmee is het sowieso de meest populaire familie ter wereld, maar dat kan ook niet anders wanneer je een reality show hebt die zo goed loopt op tv.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Khloé een metamorfose in ging op Instagram. Eerder postte ze deze foto op Instagram, toen was iedereen ook al helemaal verbaasd. Toen gingen de geruchten vooral rond dat het allemaal het werk van Photoshop was.