Het vermogen van DJ Tiësto

Het leven van Thijs Verwest leest als een spannend jongensboek. Logisch, er zijn er maar weinigen die het nadoen wat de Bredase DJ Tiësto heeft geflikt. Op eigen kracht harkte hij zomaar even 160 miljoen euro bij elkaar en lacht hij inmiddels iedereen uit die hem voor gek verklaarde toen hij zich ging toeleggen op een carrière in de muziek-industrie. De ontdekker van Avicii heeft het dus goed voor elkaar en behalve zich bezig te houden met tal van interessante investering heeft hij ook de behoefte om zich even lekker terug te trekken. Als hij in de Verenigde Staten is doet hij dat bij voorkeur in stijl: in zijn eigen appartement in New York.

Wonen op stand in de V.S.

Het verblijf van de dj is natuurlijk geen goedkoop optrekje. Tot voor kort stond het zeskamer appartement te koop voor 4.3 miljoen euro, een bedrag wat de Bredanaar makkelijk kan ophoesten. Of hij het ook inderdaad gekocht heeft of ‘slechts’ huurt weten we niet. Wat we wel weten is dat het optrekje bijzonder luxe is. De kans is overigens groot dat hij het inderdaad heeft gekocht en gewoon uit eigen zak heeft betaald. Van hypotheek is dan ook geen sprake.

DJ Tiësto appartement New York
Foto via Sotheby’s

185 vierkante meter woongenot

Van een bedrag van 4.3 miljoen euro koop je overigens wel een knap optrekje in The Big Apple. Denk aan bijvoorbeeld 185 vierkante meter woongenoot. In het geval van DJ Tiësto betekent dat dus een leuk appartementje met drie slaapkamers en net zoveel badkamers. Vanaf de vijftiende verdieping heeft de Nederlander overigens wel een prachtig uitzicht. Even lekker buiten zitten is ook geen probleem, het appartement beschikt over een ruim terras van 184 vierkante meter. Aan luxe ontbreekt het hem in ieder geval niet, vanuit de lift stapt hij zo in de foyer van het appartement.

Alle luxe in het appartement van DJ Tiësto

Andere gemakken die het leven een stuk aangenamer maken zijn de keuken. Deze is rijkelijk voorzien van alle denkbare apparatuur, bovendien beschik de woonkamer over een apart eetgedeelte. De masterbedroom is ook voorzien van de nodige indrukwekkende details. Dan gaat het niet alleen over de oppervlakte, maar voornamelijk over de enorme walkin-closet. Uiteraard ontbreekt de gym niet in het complex en is er een huismeester die 24 uur per dag bereikbaar is. Mocht je dus ook nog wat miljoenen over hebben, dan weet je nu hoe je het kunt besteden.

appartement thuis verwest
Foto via Sotheby’s
luxe appartement new york
Foto via Sotheby’s