Het bruutste Middeleeuwse kasteel ter wereld

Zo hé, waar zullen we eens gaan beginnen? Dit gigantische kasteel zit vol met kamers en ruimtes waar je jezelf urenlang kunt vermaken. Maar dat is wel ook het minste wat je verwacht op zo’n 30.000 vierkante meter. Maar laten we maar eerst even rustig opbouwen. Over de vijf verdiepingen verdeeld – die je kunt verkennen doormiddel van de lift of de leipe draaitrap – zijn er 19 badkamers te vinden, 10 open ruimtes, privé gasthuizen en een ruime garage die in totaal 14 auto’s kan stallen. Rustig opbouwen zeiden we hè.

Middeleeuwse kasteel
Nathan Satran

Schietbaan en meer

Nu komen we aan bij de ruimtes die menig huis niet tot z’n beschikking heeft. Wanneer het regent en je wilt toch droog even een balletje op de golfbaan slaan, kan dat ook gewoon binnen bij de golf-simulatie ruimte. Daarna kan je lekker ontspannen in de super luxurieuze bioscoopzaal of je zoekt nog even wat lol op bij de bowlingbaan. Of zoek je toch meer actie? No problemo, pak een vuurwapen van het rek een los alle kogels los die je wilt in de indoor schietbaan, je bevindt je tenslotte in Amerika. Of nog even stoom afblazen in je eigen fitnesszaal. Ondanks dat het zich afstampt uit de Middeleeuwse tijd is alles opgeknapt en is de combinatie van oud en modern zeer aangenaam.

Middeleeuwse kasteel
Nathan Satran

Maar al het moois speelt zich niet alleen binnen af, buiten is ook een genot voor het oog. Wanneer je aan komt rijden op de enorme oprijlaan kom je terecht bij de voordeur, maar eerst moet je nog wel een ophaalbrug over. Aan de zijkant van het nederige optrekje ligt een uitgestrekt zwembad die verlicht wordt door de talloze lichten die zich in en rondom bevinden. Naast het zwembad is er ook ruimte zat om een barbecue te organiseren in de buitenkeuken.

Prijskaartje van deze luxe woning

Het staat er allemaal nog vrij leeg bij, aan jou om het op te vullen. Maar om die kans te krijgen zal je toch echt $13,950,000 moeten overhandigen om de volgepakte sleutelbos te bemachtigen. Maar daar houdt het niet op, want je mag je ook heel wat geld investeren om het allemaal te onderhouden. De maandelijkse lasten zullen ook ongetwijfeld torenhoog liggen.

Nathan Satran
Fitness
Nathan Satran
Middeleeuwse kasteel
Nathan Satran
Bios
Nathan Satran
keuken
Nathan Satran
Middeleeuwse kasteel
Nathan Satran
opritlaan
Nathan Satran
lift
Nathan Satran
bowling
Nathan Satran
hal
Nathan Satran