Robin van Persie koopt de villa van Michel Perridon

De naam Robin van Persie zegt je ongetwijfeld wel wat, maar Michel Perridon is ook geen onbekende. De multimiljonair Michel Perridon staat op plek 104 in de Quote 500 en is oprichter van Trust, een toonaangevend value for money-merk voor digitale lifestyle-accessoires. Miljoenen mensen gebruiken dagelijks zijn producten. Het vermogen van Michel Perridon wordt dan ook geschat op 375 miljoen euro. Je zou hem bovendien kunnen kennen als panellid van de serie Dragon’s Den.

De vermogende zakenman is bovendien een groot Feyenoord-supporter en zegt AD het volgende: ,,Dat ik mijn huis mag verkopen aan een van de grootste voetballers die we hier in Rotterdam ooit hebben voortgebracht: schitterend, toch? En het is nog een mooie gozer ook. Ik weet zeker dat hij hier heel mooie tijden gaat hebben, net als ik heb gehad.” 

Michel Perridon heeft zelf het zaadje gepland van de verkoop. Via een gemeenschappelijke vriend is hij in contact gekomen met Robin van Persie. De reden van verkoop: Michel Perridon vond zijn huis te groot nu zijn kinderen uit huis zijn. Hij wist bovendien dan Van Persie op zoek was naar een nieuwe woning en binnen no-time waren ze eruit: er was slechts één dag nodig om tot een deal te komen. De afgesproken prijs van de villa is zo’n 6.5 miljoen euro. We kunnen dus wel verwachten dat het een van de tofste woningen in Rotterdam is en Robin genoeg ruimte zal hebben om alsnog een balletje te trappen met zijn zoon. De villa is gelegen in de sjieke Rotterdamse wijk Hillegersberg.

Perridon trekt nu zelf in in zijn koetshuis naast Villa Welgelegen, een monumentaal pand aan de Parklaan.

(Er zijn geen foto’s van de desbetreffende villa beschikbaar)