1. De manier waarop je haar hand schudt

Zorg dat je hand niet als een natte vis aanvoelt óf dat je haar hand fijn knijpt wanneer je haar de hand schudt. Geef haar een stevige hand, houdt die van haar een paar seconden vast en kijk haar diep in haar ogen aan. Op deze manier laat je haar weten dat je echt in haar geïnteresseerd bent.

2. Wat voor soort schoenen je draagt

Je schoenen vertellen iets over jezelf. Het is essentieel van belang dat je investeert in een mooi paar schoenen, wanneer je tijdens het uitgaan aankomt zetten met je K-Swiss tennisschoenen wordt je door vrouwen per direct afgewezen en niet serieus genomen.

3. Of je goed kan dansen

De manier waarop je op de dansvloer beweegt vertelt een vrouw hoe goed (of slecht) jij in bed bent. Wanneer je als een houten plank danst, breng je de nacht sowieso alleen door. Houd het cool en houdt het bij de basics.

dingen vrouwen gelijk opvallen MAN MAN

4. Hoe je door een menigte heen beweegt

Wanneer je haar op een afstand ziet staan, loop dan relaxed en cool haar richting op. Duw geen mensen aan de kant om bij haar te komen. Wanneer je eenmaal bij haar bent aangekomen en haar iets te drinken wilt aanbieden, ga dan samen naar de bar ( ik herhaal SAMEN, want je wilt niet dat ze wordt ingepikt door een andere guy). Houd haar hand vast, loop voorop en beweeg samen smooth door de menigte.

5. Je manieren

Het is vanzelfsprekend dat je te allen tijden beleefd tegen haar doet en haar respecteert. Dit betekent niet dat je tegen anderen onbeleefd kan doen. Laat zien dat je manieren hebt. Houd bijvoorbeeld de deur voor haar open of schuif haar stoel naar achter wanneer jullie aan het dineren zijn in een gezellige tapas restaurant in de stad.

6. Je ogen

Bij dit punt is het belangrijk dat je naar haar luistert en daarop reageert. Wanneer ze antwoordt geeft op je vraag, kijk dan niet naar haar mond, vraag jezelf niet af hoe ze er naakt uitziet en raak niet afgeleid door andere vrouwen om je heen. Kijk haar aan zodat ze weet dat je enkel aandacht voor haar hebt.

7. Je lippen zijn gemaakt om te zoenen

Geen enkele vrouw wilt je ooit zoenen wanneer je droge en schrale lippen hebt. Stop met op je lippen bijten en gebruik wat lippenbalsem. Een beetje Labello kan echt geen kwaad.

dingen vrouwen gelijk opvallen MAN MAN

8. Of je kunt omgaan met kinderen

Voor een vrouw is het belangrijk dat je goed om kunt gaan met kinderen. Indien zij jou als potentieel echtgenoot materiaal ziet, dan moet je goed om kunnen gaan met kinderen. Zo weet zij of je een goede vader zult zijn.

9. Of je een beetje gespierd bent

Vrouwen kicken erop als je gespierd bent.

10. Hoe je reageert wanneer er andere mannen met haar praten

Hier is het belangrijk dat je laat zien dat je er bent. Wanneer ze je aan hun voorstelt, geef dan een stevige handruk en praat ietwat lager. Reageer en doe mee in het gesprek. Doe je té cool, dan lijkt het alsof je niet geïnteresseerd bent. Doe je tijdens het gesprek té jaloers, dan ben je een bezitterige pyscho. Probeer hierin een balans te vinden en doe vriendelijk (ook al wil je die guy neerslaan).

Wees de volgende keer extra alert op deze punten, zo moeilijk zijn ze niet.