Je hebt de leeftijd van 25 behaald. Dat betekent dat je een baantje hebt, waardoor je niet meer hoeft te leven op noedels en je prima kunt kleden. Dit betekend dat je afstand moet nemen van de kledingitems die ‘cool’ waren tijdens je studententijd en opzoek moet gaan naar de juiste vervanging.

1. Lompe skate schoenen

Wij hebben niets tegen skaten, sterker nog, we doen het zelf. Dit wil niet betekenen dat dit perse moet op lompe schoenen, want een kickflip gaat je even goed af op een slanker model .

skate shoenen

Een goed alternatief zijn slankere modellen, zoals een paar Vans Old Skool of Converse Jack Purcells. Nog steeds geeft dit een klassieke look wat perfect te combineren is met je dagelijkse outfit. Wil je toch een stapje hoger, maar wil je wel ditzelfde klassieke silhouet behouden, dan zijn een paar ETQ de juiste keuze.

Screen Shot 2015-12-03 at 14.19.24

2. Oversized mutsen

In 2005 was het de ‘way to go’, een oversized muts met een v-hals, waar voor veel mannen David Beckham een groot voorbeeld was. Echter maakt zo’n mutsje jouw outfit slordig. Een indruk die je niet wilt maken als je de 25 gepasseerd bent.

beanie

Het dragen van een muts is geen probleem, de soort muts wel. Nu kan je dit oplossen door een strakker model te dragen in katoen of wol.

Screen Shot 2015-12-03 at 13.09.54

 

 

3. Humoristische onderbroek

Als tiener is een onderbroek met daarop een humoristische tekst cool. De dame waarbij jij je onderbroek aan showt met daarop Pinokkio zal dit anders ervaren.

Humoristische ondergoed

Ondergoed is belangrijk. Het vraagt om dezelfde aandacht als ieder ander kledingstuk. Zorg voor een goede fit, want niets is vervelender en slordiger als een onderbroek die te klein of te groot is. Wil je altijd goed zitten neem dan een donkere basic kleur.Screen Shot 2015-12-03 at 14.19.10