Wat kunnen we verwachten van La Casa de Papel seizoen 5?

Al langere tijd zijn er verschillende theorieën over en verwachtingen van het slotstuk van de razend populaire serie. Zo werd er al gespeculeerd over de rol van Alicia Sierra. Ze lijkt namelijk sterk op een dame uit de flashbacks, genaamd Tatiana. Zij was vroeger de vrouw van Berlin. Betekent dit dat Alicia daadwerkelijk het hele plan van El Profesor al weet en de bende wil tegenwerken? Of zal je juist geheel onverwachts deel uitmaken van de gehele operatie?

Verder is er ook een theorie over de mogelijke dood van El Profesor. Hij werd aan het eind van seizoen 4 betrapt door Alicia en lijkt in de val te zitten. Maar de nieuwste ontdekking in de laatste trailer houdt de gemoederen flink bezig.

Er gebeurt iets opvallends in de trailer

In de nieuwe trailer van La Casa de Papel seizoen 5 is er een moment dat ons en veel andere fans totaal niet is opgevallen. Op 0:35 is te zien dat een leger de bende gaat aanvallen. De voorste persoon lijkt verdacht veel op een vermomde El Profesor, die geïntegreerd is in het leger. Het lijkt er dus op dat hij is ontsnapt aan Alicia. Het kan ook zo zijn dat de theorie over Alicia daadwerkelijk klopt en ze samenwerken. De bende zit tenslotte al ruim honderd uur vast in de Spaanse bank.

Zie hieronder een screenshot van het desbetreffende moment uit de trailer:

La Casa de Papel seizoen 5 El Profesor

 

Na de releasedatum van het eerste deel van het laatste seizoen van de Spaanse serie moeten we nog eventjes geduld hebben. Na drie maanden, op 3 december om precies te zijn, verschijnen de resterende afleveringen van La Casa de Papel op Netflix.

Ondanks de onwijs hoge score van een 8.3 op IMDb, staat La Casa de Papel niet in de top 10 series op Netflix. Klik hier voor de lijst met de beste Netflix series volgens IMDb.

Zie hieronder de gehele trailer van het eerste deel van La Casa de Papel Seizoen 5: