Je pikt eindelijk de juiste vrouwen uit

Jaren van falen, overwinnen en mooie vrouwen versieren hebben je kennis en vaardigheden geleerd die nu van pas komen. Je bent een veteraan die niet meer onder de indruk is van een zwaar opgemaakte vrouw die Snapchats met de welbekende hondenoortjes stuurt. Jij hebt een radar, zesde zintuig of gewoon skills ontwikkelt die de goede chicks filtert van de ordinaire, aandachtsmeisjes. We willen niet zeggen dat je enkel nu enkel naar haar lieve karakter of mooie ogen kijkt, maar er is meer dan een paar goede billen en borsten.

Je kiest echte vrienden boven vage bekenden

Als dertiger koester jij je ware vrienden. Vaak is dit slechts een handje vol goede vrienden. Een avond bijpraten onder het genoten van een goede whiskey of speciaalbier verkies jij boven een avond naar de klote gaan met mensen die je vaag kent. Nee, dit is niet degelijk. Je verkiest gewoon kwaliteit boven kwantiteit.

man man wolf of wallstreet

Je bent een ware alcoholkenner en -fijnproever

Er van uitgaande dat je je studententijd hebt afgerond, met hopelijk een diploma op zak. Deze tijd heeft je veel geleerd. Merendeel van de belangrijkste levenslessen heb je geleerd in de kroeg, bij die vreemde chick thuis of de dag erna. Jij bent een bier, wijn én whiskey kenner. Misschien geen sommelier praktijken, maar je weet zeker welke dranken je niet door elkaar moet drinken. Losbandigheid in je twintiger jaren werpt dus zeker vruchten af bij het dertig worden.

Je bent niet bang om een feestje te missen

Waar je in je twintiger jaren elk feestje moest pakken omdat je dacht anders wat te missen, is dat als dertiger wel anders. Jij gaat niet eindeloos, twee aan twee in de rij staan om in die fancy club te komen. Been there, done that. Je fikst een gastenlijst of gaat enkel naar de echte kwaliteitsfeestjes. Wederom: kwaliteit boven kwantiteit.

man man don draper

Je regelt eerder

Die keren dat je een schamend blauwtje liep, te dronken was om te presteren of iets anders schamends deed zijn hopelijk voorbij. Het is gebeurd, je kunt er nu om lachen en je hebt er van geleerd. Je hebt nu wat meer ervaring. Als vrijgezelle dertiger ben jij de volwassen, zelfverzekerde, financieel stabiele en intelligente guy waar vrouwen in de twintig gek op zijn. Daarbij zijn er waarschijnlijk nog genoeg leeftijdgenoten die ook druk bezig zijn met hun carrière en enkel plezier zoeken. Keuze genoeg!

Grijs, kaal of een combinatie van beide

Veel mannen beginnen grijs te worden vanaf hun dertigste. Dat is een gegeven. Of je kaal wordt of niet is genetisch bepaald. Tegen beide gevallen zijn geen permanente oplossingen. Omarm deze en schaam je er niet voor. Ook kale mannen kunnen badass zijn.

man man jason statham

Zoals we al zeiden is dertig worden gewoon prachtig. Met het dertig worden dient er ook een switch te komen in je garderobe. Zo kleed jij je als dertiger.