Genieten in bed met een kleinere vrouw

Als je al wat langer bij elkaar bent, dan zul je voor de meest voorkomende situaties vast wel een oplossing hebben bedacht. In dat geval zal het verschil in lengte geen probleem zijn. Als je echter net aan het daten bent, komt toch het moment dichter bij dat je het in bed ook wel wat spannender wilt hebben. Een aanzienlijk lengteverschil kan dan een probleem zijn. Met onderstaande vijf tips ga je dat probleem succesvol te lijf.

 

Lowdown Doggy

Hoewel op z’n hondjes veruit de meest ideale positie is, wordt het minder makkelijk als een van jullie een flink stuk langer is. Om dit op te lossen is deze variatie ideaal.

In de low-down gaat zij plat op haar buik liggen. Het voorkomt een ongemakkelijke positie als zij op haar handen en knieën zou rusten. Nog een voordeel: je kunt van de low-down positie ook makkelijker van positie veranderen door haar op de zij te draaien via ‘lepeltje-lepeltje’ verder te gaan.

Yab Yum

Bij Yab Yum gaat het om het beleven van intens genot zodat je het verschil in lengte niet als hinderlijk ervaart. De ene persoon ligt in kleermakerszit op de grond en de andere wikkelt zijn benen om zijn partner heen. Dit zorgt voor een zeer intieme vorm waarbij ook oogcontact mogelijk is. Het is niet alleen gericht op de genitale stimulatie, maar zorgt ook voor emotionele intimiteit.

koninklijk positie slaaphouding

Tripod

Als er een aanzienlijk verschil in lengte is, zijn staande posities vaak lastig. Een beetje creativiteit kan dan een oplossing zijn. Het enige wat je bij de positie moet doen is een van de benen van je partner omhoog te houden als je haar wilt benaderen. Deze positie stelt je in staat je evenwicht te bewaren en je voorkomt dat je partner te maken krijgt met jouw volledige gewicht.

Cowgirl

De cowgirl is een van de meest uitdagende posities. Je geeft niet alleen de controle uit handen, je stelt haar ook in staat om heel even te vergeten dat jullie flink in lengte verschillen. In deze positie lig jij dus op bed en zit zij gehurkt bovenop je. Bovendien kan ze zich makkelijk omdraaien naar de reverse positie en je zo een prachtig aanblik gunnen.

Succes mannen!