Dehlia de Jong is van alle markten thuis

Dehlia de Jong is geboren in 1990 en naast pokerspeelster is ze ook actief als influencer met maar liefst 160.000 volgers op Instagram. In 2016 werd ze door haar jongere broer Dex geïntroduceerd aan de pokerwereld. Sindsdien heeft ze al meer dan 30.000 dollar verdiend aan prijzengeld. Een hoogtepunt van haar prestaties was tijdens het Battle of Malta pokertoernooi. Op dit toernooi won Dehlia de Jong haar grootste prijs tot nu toe: 4497 dollar met een 47e plek in een toernooi met 4657 deelnemers. Ze was tevens de laatste vrouw die overbleef in het toernooi dat twee weken duurde. Netjes!

Dehlia de Jong neemt vooral deel aan toernooien buiten Nederland. Zo maakte ze haar World Series of Poker debuut in Las Vegas. Van al deze bijzondere avonturen deelt ze dan weer volop beelden op Instagram. Gelukkig mogen wij dus meegenieten van haar bijzondere leven. De beeldschone blondine heeft duidelijk meer in haar mars dan alleen haar uiterlijk. Zo vertelde ze in een interview dat ze aan dezelfde tafel als Neymar en Piqué heeft gepokerd. Oké, oké.

Maar goed, beelden zeggen meer dan duizend woorden. Hieronder kan je een paar foto’s van het Instagram-account van Dehlia de Jong zien:

Ben je overigens op zoek naar wat tips om beter te worden in poker? Check deze poker tips voor beginners dan eens. Heb je juist wat meer interesse in poker spelen op de blockchain? Dan mag je Virtue Poker zeker niet missen.