Virtue Poker in het kort

De afgelopen jaren ontwikkelde Virtue Poker de online plek voor jouw favoriete kaartspel. De drie componenten (blockchain, peer-to-peer en cryptografie) zorgen gezamenlijk voor een betere, transparantere en veiligere online pokerervaring. Maar, hoe werkt dat precies?

Je maakt onder andere gebruik van een eigen wallet, waardoor jouw tokens altijd veilig staan en niet op de pokersite. Ook is er een toffe feature die zorgt dat de kaarten samen worden geschud middels blockchain technologie, waardoor niemand invloed heeft op de kaarten die je krijgt.

Lees verder hoe jij kan starten met een welkomstbonus van 2000 VPP tokens t.w.v. 1000 dollar.

Vrijblijvend starten met Virtue Poker (zonder stortingen)

Ben jij een fervent pokerspeler of heb je het altijd al eens willen spelen, dan is dit een mooie kans. Om het spel Virtue Poker een vliegende start te geven zal elke nieuwe speler tot 2000 VPP aan aanmeldingsbonussen ontvangen – zonder te hoeven storten. Bingo! Vind hier de link naar Virtue Poker om je aan te melden en hier vind je meer uitleg over hoe jij een wallet connect aan je account.

Wij van de redactie gaan dit zeker spelen. Zien we jou aan de tafel?

Hieronder leggen we nog even de bonusstructuur uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan

  1. Inschrijven: 750 VPP
  2. Voltooi 5 VPP-toernooien: 500 VPP
  3. Voltooi 50 VPP-toernooien: 750 VPP

 

Bij aanmelding

100 VPP in externe Source of Funds-portemonnee
650 VPP in interne gameplay-portemonnee na voltooiing van de aanmelding

 

Na het voltooien van 5 VPP-toernooien

Ontvang een extra bonus van 500 VPP in interne spelersportemonnee

 

Na het voltooien van 50 VPP-toernooien:

Ontvang een extra bonus van 750 VPP na afloop van de promotie.

 

Speel verschillende toernooien 

De tokens die je hebt gekregen bij je aanmelding kan je inzetten voor een aantal toffe evenementen, waarbij er fantastische prijzen zijn.

  1. Dagelijkse Jackpot
    Virtue Poker zal een 3-max SNG inzetten met een hypertoernooistructuur met een buy-in van 100 VPP. Als je het toernooi wint, doe je mee aan een trekking waarbij één persoon elke dag 0,25 ETH wint. Hoe vaker je wint, hoe meer inzendingen je krijgt!
  2. Play with the Stars Competition
    Virtue Poker organiseert 2 wekelijkse Multi-Step Toernooien met een buy-in van 100 VPP. Spelers kunnen onbeperkt deelnemen, waarbij men diverse prijzen kan winnen die oplopen tot 4 ETH. De grote winnaar van dit toernooi wint een plek tijdens het Virtue Poker’s Celebrity Tournament.

Binance NFT veiling die een gouden ticket geeft tot het celebrity charity poker event

In samenwerking met Binance NFT Marketplace veilt Virtue Poker de “The Phil Ivey Golden Ticket NFT”. Deze unieke NFT geeft je toegang tot het pokertoernooi met Ethereum-medeoprichter Joe Lubin, NBA Hall of Fame-speler Paul Pierce, YouTube-fenomeen Mr. Beast en Hollywood-acteur Vince Vaughn, die allemaal aan tafel zitten. Sick!

De NFT-veiling voor de “The Phil Ivey Golden Ticket NFT” vindt plaats op 27 juli 2021 op de Binance NFT Marketplace. Binance heeft een aantal grote stappen gezet in de wereld van NFT’s en dit is misschien wel de grootste tot nu toe. Als je de NFT wint, mag je het toernooi rechtstreeks spelen op het volledig gelicentieerde Virtue Poker-platform.

De winnaar van de NFT-veiling krijgt een plaats bij het 2021 World Series of Poker Main Event in oktober in Las Vegas met een prijzenpot in de miljoenen. Tenslotte kan de winnaar van dit pokertoernooi ook $50.000 doneren aan een goed doel van hun keuze, waardoor er meer echte waarde wordt toegekend aan de NFT-veiling.

Het evenement zal naast de privékanalen van de spelers worden gestreamd via Twitch. Het toernooi heeft twee starttafels met drie spelers die van elk naar de finaletafel gaan.