Mocht je  seizoen 1 tot en met 4 van La Casa de Papel nog niet gekeken hebben, dan raden we je aan dit artikel niet te lezen i.v.m. spoilers.

De Netflix teaser van La Casa de Papel seizoen 5

We kijken er al tijden naar uit, de release van La Casa de Papel seizoen 5. Het vierde seizoen van de Spaanse serie eindigde zenuwslopend. De goede dagen van El Profesor lijken voorbij wanneer Alicia Sierra hem onder schot houdt en wraak koestert. Alicia is namelijk ontslagen bij de politie, maar wil koste wat kost de bende pakken. Althans, daar lijkt het op. Er is namelijk ook een opvallende theorie over Alicia Sierra waarbij mensen denken dat zij wellicht bij de bende hoort. Ze lijkt namelijk enorm veel op een oud bekende van een bendelid.

Maar goed. Op het moment dat Alicia achter de plek is gekomen waar El Profesor zich verschuilt en hem onder schot houdt, stopt het vierde seizoen. Het vervolg op dat moment deelt Netflix met een nieuwe teaser. Deze kan je hieronder vinden:


In de teaser zie je dat Alicia een stapje verder is gegaan en El Profesor heeft vastgebonden met een stevige ketting. Hij lijkt machteloos te zijn. Betekent dit de dood van El Profesor?

Wat weten we al over het laatste seizoen?

Wat echter ook opvalt aan het bericht op Twitter is de tekst boven de video. Er wordt namelijk bekendgemaakt dat de trailer van La Casa de Papel seizoen 5 op 2 augustus 2021 te zien zal zijn. Dan zullen we een duidelijker beeld krijgen van wat ons te wachten staat in het laatste seizoen van de serie.

Het laatste seizoen van de serie zal – in tegenstelling tot de vorige seizoenen – niet direct volledig online verschijnen. De afleveringen zullen in twee delen geplaatst worden, op 3 september 2021 verschijnt het eerste deel  en op 3 december 2021 het tweede deel.