De carrière van de presentatrice en verslaggeefster

De blondine uit Breda heeft haar bekendheid voornamelijk te danken doordat ze regelmatig te zien was in het televisieprogramma VI en het programma de Eretribune presenteerde. Vanaf dat moment ging de carrière van Helene Hendriks in een stroomversnelling. Ze presenteert bij Veronica samen het Wilfred Genee de Champions League-wedstrijden en sinds juni 2019 heeft ze met dezelfde collega de show Café Hendriks en Genee. Kortom: een vrouw die wel verstand heeft van voetbal.

Helene Hendriks verkoopt haar luxe villa in Bavel

Enige tijd geleden zette Helene Hendriks haar stijlvolle villa in het Brabantse Bavel  te koop gezet voor een prijs van maar liefst 800.000 euro. Het duurde enkele maanden, maar nu is het moment toch echt aangebroken en heeft ze de villa verkocht. Helaas niet voor de vraagprijs, maar voor 15.000 euro minder. Alsnog hoeft ze hier niet van te balen, in het achterhoofd houdend dat ze de villa zo’n vier jaar geleden kocht voor 715.000 euro. Dat is toch nog wel even een lekker winstbedrag voor de presentatrice in een korte tijd.

Helene bleek gek te zijn op de plek waar ze woonde en besloot dus een andere woning in Bavel te kopen voor een aanzienlijk hoger bedrag. Ze betaalde met een bedrag van 1.425.000 bijna het dubbele van haar voormalige woning. Helaas zijn er nog geen foto’s beschikbaar van de nieuwe villa van Helene, maar we verwachten dat dit een parel van een huis is.

Zie hieronder een aantal foto’s van de verkochte villa van Helene of klik deze link voor meer:

luxe villa helene hendriks

woning bavel te koop villa