1. The Breakfast Club

Ontbijten is het nieuwe dineren, en ook wat origineler. Ga dus lekker voor het werk of op een vrije dag samen ontbijten. The Breakfast Club is een van de vele ontbijttenten in Nederland met een uitgebreid menu, check ook even een van deze ontbijt dates in Amsterdam. Een goed begin van de dag!

2. A’dam Lookout

Houden jullie wel van een beetje spanning en sensatie tijdens een date? Ga dan naar de schommel bij de A’dam Lookout, gegarandeerd een date om niet te vergeten. Schommel samen op 100 meter hoogte tot je voeten over de rand van het gebouw komen en geniet van het waanzinnige panoramische uitzicht over Amsterdam. Natuurlijk kun je daarna even bijkomen op de rooftopbar. Hebben jullie nog geen genoeg van de sensatie? Ga dan dineren bij het ronddraaiende restaurant Mood, op de 19e verdieping van de A’dam toren. Als je date nu niet meer origineel is…

daten in amsterdam

3. Pllek

Weet je nog niet wat je wilt doen? Ga dan naar Pllek. Deze spot is van alle markten thuis. Geniet van een biertje op het strand, doe mee aan een yoga workshop, pak een van de vele feestjes mee in de avond of geniet van een goede film in de outdoor bioscoop. Ook al is je date misschien niet wat je verwacht, hier zul je je niet vervelen.

4. De grachten

Huur een bootje, breng een lekker wijntje en wat te eten mee en ga genieten van jullie floating dinner door de grachten van Amsterdam. Vooral tijdens het Amsterdamse Light Festival is een rondvaart door Amsterdam een aanrader, geniet van alle lichtgevende kunstwerken terwijl jullie op je boot door de grachten varen.

daten in amsterdam

5. Waterkant

Een tropische plek in het centrum van Amsterdam. De sfeer die hangt bij Waterkant zorgt ervoor dat jou date sowieso een succes wordt. Typisch Surinaams eten, lekkere drankjes, de zon op je bol en je voeten over de rand en genieten. Waterkant is de ideale spot om te genieten van je date en alle gezelligheid om jullie heen.

Deze dates kun je natuurlijk ook combineren, willen jullie er echt een dagje uit van maken. Begin je dag met een goed ontbijt bij The Breakfast Club, om vervolgens door de grachten van Amsterdam te varen, om jullie boot te ‘parkeren’ bij Pllek en hier te genieten van een biertje op het strand. Ga voor een lekkere hap naar de Waterkant, waar jullie nog meer biertjes proberen, om als laatst lekker uit te waaien in de schommel van A’dam Lookout, waar jullie nog een laatste drankje drinken om het af te leren. Te veel van het goede? Deze dates kosten je bijna niets.