Is mijn date uit op een onenightstand?

Voor een goed eenmalig avontuurtje zijn er wel een aantal dingen die je moet weten. Maar voordat het zo ver is, is het wel handig dat jij en je date op hetzelfde level zitten. Jij kan wel helemaal zin hebben in een onenightstand maar, wie zegt dat zij dat ook wil?

De truc is natuurlijk om dit te herkennen. Voilà, 5 signalen waaraan je kan herkennen dat jouw date een onenightstand wil en niks meer.

1. Het gaat altijd over maar één ding

Tuurlijk, wij als mannen vinden het leuk als het over het enige echte spannende onderwerp gaat. Kom op, een beetje dirty talk is toch een heerlijke bezigheid? Maar als het alleen maar hier over gaat en niks anders, dan kan het wel eens zijn dat de desbetreffende vrouw slechts een onenightstand wil met jou.

2. Ze wil al jouw sociale media accounts volgen

Oké, een goed gelovige zal zeggen dat zij gewoon geïnteresseerd is in jou en wij zeggen ook niet dat het een zekerheid is. Maar als een vrouw al snel naar jouw Instagram vraagt dan wil ze wel even kijken wat voor vlees zij in de kuip heeft. Als een vrouw voornamelijk geïnteresseerd is in jouw uiterlijk, dan gaat het vaak wel om een fysieke aantrekkingskracht. Niks mis mee toch?

flirten of vriendelijk gedrag

3. De eerste date is bij iemand thuis

De eerste date is vaak in een restaurant, bioscoop of een leuk barretje op de hoek. Je bent allebei in neutraal gebied en je hoeft niet meteen intiem thuis te zitten met iemand die je niet kent. Stelt zij nou voor om meteen bij jou of haar thuis af te spreken? Dan kan het wel eens zijn dat jouw date uit is op een onenightstand. Vergeet niet deze fouten die je nooit op een eerste date moet maken.

4. Ze kan niet van je afblijven

Aantrekkingskracht blijft toch iets moois. Het is misschien wel overduidelijk als zij niet van je af kan blijven. Het kan heel goed zijn dat jouw date dan uit is op een onenightstand. Heb je hier geen zin in en vind je het ongemakkelijk? Zeg het dan ook tegen haar en wees eerlijk.

5. Ze wil dezelfde dag nog afspreken

Dit is geen garantie. Maar in combinatie met een gesprek dat alleen maar over avonturen in bed gaat, dan kan je wel stellen dat zij wellicht alleen maar een onenightstand wil. Ga er alleen niet van uit en heb niet te hoge verwachtingen. Heb je haar op een dating app ontmoet maar bleek het toch niks te zijn? Check dan even online date tips die jou moeten helpen om vrouwen te versieren. Succes.