Het onderkomen van Cristiano Ronaldo in Turijn

Cristiano Ronaldo woont al sinds 2018 in Italië. In dat jaar vertrok hij bij de club Real Madrid om zijn carrière te vervolgen bij de Italiaanse grootmacht Juventus, dat ongeveer 100 miljoen euro voor hem wist neer te leggen. Ook met een salaris van 30 miljoen euro per jaar heeft de Portugees weinig te klagen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij in een aardige villa verblijft in de Italiaanse stad.

 

Een huis met een Italiaanse stijl

Het huis waar Cristiano Ronaldo woont in een typische Italiaanse villa van wel duizend vierkante meter. Met een zee aan ruimte zou je dus wel wat familie en vrienden kunnen uitnodigen. Ook van binnen zie je de ouderwetse Italiaanse stijl in het huis, waarbij veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen als steen en hout.

 

Wat heeft het huis van Cristiano te bieden?

In de ruime keuken van het huis kan Cristiano Ronaldo zijn sportmaaltijden laten bereiden, wanneer hij even een frisse duik gaat nemen dan hoeft die ook niet heel ver te lopen, want binnen in het huis is er een zwembad te vinden.

Ook zou nog een leuk feestje kunnen geven, want de villa van Ronaldo beschikt over een balzaal. De kans is groot dat hij hier gewoon lekker een thuis gym van maakt, zodat hij altijd nog aan zijn fysieke toestand kan werken. Wat opmerkelijk is, is dat de villa niet van hem is. Je zou denken dat een speler met een miljoenenvermogen het huisje wel zou hebben opgekocht, maar dat is niet het geval. Hij huurt dit huis namelijk voor € 600.000 euro per jaar.

Christiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo was overigens niet de enige voetballer die verliefd is geworden op dit huis. Oud-voetballer en real-trainer Zinedine Zidane en Fabio Cannavaro gingen hem voor. Zoals we aangaven is dit niet het enige huis van Cristiano Ronaldo, hij heeft ook nog een mooi penthouse in Lissabon en met zijn luxe prive-jet vliegt hij zo van Portugal naar Italië, even lekker switchen tussen de vakantieshuizen.