Het luxe penthouse van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, de Portugese balkunstenaar in dienst van Juventus, verdient niet slecht. De superster wordt gezien als een van de grootste voetballers van zijn tijd en wordt daar rijkelijk voor beloond. Volgens de laatste schattingen zou het vermogen van Cristiano Ronaldo zo’n 1 miljard dollar bedragen. Met dergelijke bedragen ga je natuurlijk niet in een rijtjeswoning je dagen slijten, nee dat pak je net iets anders aan.

penthouse cristiano ronaldo 4 penthouse cristiano ronaldo 3

Duurste appartement in Lissabon

De vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or heeft een aardige smaak als het gaat om onroerend goed. Daar investeert hij dan ook graag zijn zuurverdiende centen in. Zo heeft hij verschillende huizen verspreid over Europa en is hij eigenaar van een bijzonder mooi hotel. Een van de meeste opvallende optrekjes is zijn penthouse in Lissabon. Voor maar liefst 7,2 miljoen euro mag hij zich eigenaar noemen van een ultraluxe penthouse. Het is daarmee het duurste appartement wat ooit in Lissabon is verkocht.

penthouse cristiano ronaldo penthouse cristiano ronaldo 2

Foto’s: Courtesy of Golders and Vanguard Properties

Een penthouse 280 vierkante meter

Het complex waar hij zijn penthouse heeft is behoorlijk groot. Zo telt het dertien verdiepingen en zijn er naast het optrekje van CR7, nog achttien andere appartementen. Die lijken overigens niet op elkaar. Zo zijn er units met twee en drie slaapkamers en een aantal penthouse-suites. Vanzelfsprekend mag het wat meer kosten als je Ronaldo heet en dus is het duurste appartement van hem. Voor het bedrag van 7.2 miljoen euro heeft hij dan ook aardig wat ruimte tot zijn beschikking. Voor de goede orde, hij beschikt dan ook over een binnen-, buitenzwembad, wellness-spa, fitnessruimte en een privébioscoop inclusief lounge ruimte. Jij noemt het en hij zal het wel hebben.