De luxe privéjet van Cristiano Ronaldo

De Portugese voetballer is natuurlijk een haantje en dat blijkt ook uit de manier waarop hij de wereld rondreist. Zijn privéjet ziet er namelijk alles behalve saai uit. Het is in het thema van Nike gemaakt en gepersonaliseerd met zijn rugnummer 7. Alsof het zijn voetbalschoenen zijn dus. De privéjet van Ronaldo is de Gulfstream G650 en zal naar verluidt ongeveer 59.000.000 euro hebben gekost. Hierin kunnen 18 passagiers zitten en het is de snelste privéjet die zo’n 980 kilometer per uur kan halen. Net als zijn voetbalkwaliteiten behoort dit vliegtuig dus tot de wereldtop.

Binnenkijken in de privéjet van Ronaldo

Een jet van bijna 60 miljoen euro (negeer het bedrag op de Instagram post), dan mag je wel iets heel moois verwachten en geloof ons, dat mag echt want de beelden zijn toch wel erg fraai. Neem hier een kijkje in zijn waanzinnige privéjet:

Het vermogen van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo moet overigens best hard werken om deze privéjet bij elkaar te sparen, maar dat is voor hem wel te doen. Hij verdient namelijk 30 miljoen euro per jaar bij Juventus. Helaas voor hem is dat niet het hoogste salaris want Neymar staat hier nog boven. Toch is hij de allerrijkste voetballer ooit. Alleen Floyd Mayweather en Tiger Woods hebben ooit een hoger vermogen dan hij gehad. Daarnaast heeft hij 274 miljoen volgers op Instagram waardoor hij flink wat geld pakt met sponsordeals, maar ook een flinke bak met geld aan sponsors buiten zijn Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)