De nummer 1 en 2 van ‘de rijkste sporter ter wereld’ dit jaar zijn zeker bekend met elkaar. De concurrentie is namelijk niet alleen te vinden in deze lijst, maar ook op het veld. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Floyd Mayweather van de troon

Hoe kan het nou dat iemand als Floyd nu niet meer aan kop staat. De beste man verdiende in 2018 ruim 285 miljoen dollar. Dit wist hij alleen niet helemaal vol te houden in het volgende jaar. 2019 was toch een tegenvaller voor hem, want dit jaar verdiende hij ‘slechts’ 25 miljoen dollar. Natuurlijk is dit nog altijd een flink bedrag, maar een verschil van 260 miljoen is toch wel pijnlijk.

Mayweather was dan wel de rijkste sporter ter wereld, maar gaf laatst aan dat hij al aan zijn pensioen denkt. Gelukkig heeft hij dan ook een goede buffer opgebouwd afgelopen jaar, maar dat mag ook wel als je een horloge van 12 miljoen dollar koopt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op

Lionel Messi rijkste sporter ter wereld

Ja. Lionel Messi, de voetballer uit Argentiniƫ heeft de koppositie weten te veroveren. De ster speler van Barcelona heeft altijd al hoog in de lijsten gestaan, maar door de flinke daling van Floyd staat hij nu bovenaan. Zijn concurrent Cristiano Ronaldo staat op plek 2. Dit zal voor iemand met zijn ego toch wel zwaar vallen, maar daar is niks aan te doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi) op

Top 10 rijkste sporters

  1. Lionel Messi: 127 miljoen dollar
  2. Cristiano Ronaldo 109 miljoen dollar
  3. Neymar 105 miljoen dollar
  4. Canelo Alvarez 94 miljoen dollar
  5. Roger Federer 93.4 miljoen dollar
  6. Russell Wilson 89.5 miljoen dollar
  7. Aaron Rodgers 89.3 miljoen dollar
  8. LeBron James 89 miljoen dollar
  9. Stephen Curry 79.8 miljoen dollar
  10. Kevin Durant 65.4 miljoen dollar

Niet alleen sporters verdienen bakken met geld. Muziekjes draaien voor een paar duizend man, is toch ook niet verkeerd, want dit zijn de 5 rijkste Dj’s ter werelden hun vermogen.