Swatch X Bape

Bape staat bekend om zijn uitgesproken karakter, wat ook terugkomt in deze toffe collab. De samenwerking bestaat uit een vijftal designs die zijn geïnspireerd op een aantal metropolen van de wereld. Naast het Global design kan je de steden Tokyo, Bern, Londen, New York en Parijs terugvinden in de collectie.

Een aantal horloges werden lokaal al gereleased in Tokyo, maar vanaf 15 juni zijn ze ook via de online shop van Swatch verkrijgbaar. De oplagen zijn zeer beperkt, want zo zijn er slechts 1993 stuks van iedere stad. Dat aantal verwijst naar de datum van oprichting van het merk Bape en wordt weergegeven op de box van het horloge. De desbetreffende City Watches worden verloot onder aanmelding. Via de website van Swatch kan jij je tussen 15 en 18 juni inschrijven om in aanmerking te komen voor de Bape special.

Model: Tokyo

De stad van het streetwear merk laat zich kenmerken door camo kleuren waar Bape bekend om staat. Het is dan ook onze favoriet.

Model: Bern 

De Zwitserse hoofdstad is het klopende hart van de horlogerie. Deze klok brengt een futuristisch karakter met zich mee. Enerzijds heeft dit horloge een ruwe look en anderzijds toch een verfijnde uitstraling. 

Model: London 

Dit model is het meest simplistisch van allen. Met een subliem kleurgebruik van een rode wijzerplaat en zwarte band is dit de eyecatcher van jouw look.

Model: New York

De Amerikaanse hoofdstad is geïnspireerd op de New York pizza met een goud kleurige plaat en een speelse band. 

Model: Paris

De modestad Parijs mag natuurlijk niet ontbreken. Ook hier zien we de kleuren van het land terugkomen in een frisse camo, op zowel de wijzerplaat als de band. 

Model: Global

Het Global design is een uitsneden van de wereldkaart in camo, wat je zowel op de wijzerplaat als in de band terugziet.

Go Big, Go Bold 

Swatch introduceert zijn gloednieuwe BIG BOLD-collectie met daarin zes verschillende horlogemodellen. Met een flinke boost urban is elk BIG BOLD-model een echte eyecatcher met een grote, opvallende horlogekast van Ø47mm. Contrasterende 3D-prints op de wijzerplaat en de horlogeband benadrukken de grote persoonlijkheden van de horloges, terwijl de subtiel gekleurde achtergronden het opvallende moderne ontwerp extra kracht bijzetten. Superluminova wijzers geven de juiste richting aan voor je volgende move.

Wij selecteerde onze vier favorieten die nu te koop zijn:

Big Bold Swatch zwart

Big Bold Zwart

Swatch €90 Shop nu
Big Bold Swatch blauw

Big Bold Blauw

Swatch €90 Shop nu
Big Bold Swatch Groen

Big Bold Army

Swatch €90 Shop nu
Big Bold Swatch rood

Big Bold Rood

Swatch €90 Shop nu