Foto via

Accessoires

Wellicht is jouw vader niet per se het type dat gaat voor accessoires, maar dat betekent niet dat de beste man ze niet kan waarderen. Om de pols van een man hoort een goed horloge. En als hij er nog geen heeft, is dit het juiste moment om hem daaraan te helpen. Daarnaast kan de zonnebrillencollectie van jouw pa waarschijnlijk ook wel een update krijgen. Hou het echter bij accessoires wel bij minimalistische items. Play it safe. 

 

Vaderdag man man 03

Grande Chrono Blue Silver Veau Brown

Renard €230 Shop nu
Vaderdag man man 02

Luca Acetate Black

Komono €100 Shop nu

Activiteiten

In plaats van een cadeau, kan het ook leuk zijn om op stap te gaan met je pa. Maak er een echte mannendag van en ga bijvoorbeeld naar een bierproeverij. Je pa kan een goed glas bier, of meerdere, zeker wel waarderen. Alcohol drinken met je maten zorgt voor een hechtere vriendschap en wij zijn er van overtuigd dat dit ook zeker wel het geval zal zijn voor jou en jouw pa. Als jullie van iets meer spanning en sensatie houden, dan zijn er genoeg échte mannenactiviteiten die jullie kunnen doen. Activiteiten die gerelateerd zijn aan autosport bijvoorbeeld. De autosport ontwikkelt zich nog steeds in een rap tempo en het zal zeker iets zijn waar zowel jij als je vader geïnteresseerd in is. Als jouw vader er niet te oud voor is, kunnen jullie naar een van de 5 toffe plekken om te karten in Nederland. Een andere optie is om een driftcursus te doen of een Formule 1-circuit te bezoeken. De opties met betrekking tot autosport zijn oneindig en jij weet gegarandeerd zelf het beste waar je jouw vader het grootste plezier mee zal doen. Om de dag af te sluiten kunnen jullie ergens een burger gaan eten.

Vaderdag man man 01

Voor de whiskyliefhebber

Je wilt jouw vader ook wel eens wat anders geven dan een stuk gereedschap ter aanvulling van zijn al overvolle gereedschapskist. En omdat jouw vader wellicht van een borrel op zijn tijd houdt, is een flesje whisky zeker iets waar je hem blij mee kan maken. Niks is zo mannelijk als een goede fles whisky en daarom een goed cadeau voor Vaderdag.

Vaderdag man man 01

Ardbeg Corryvreckan

Ardbeg €70 Shop nu
vaderdag man man

The Glenlivet Captain's Reserve

The Glenlivet €45 Shop nu

Whiskyaccessoires

Bij een speciale whisky, hoort natuurlijk wel een stijlvol glas. Elke man dient items te hebben die het drankgemak vergroten of gewoon een stuk beter maken. Houdt jouw pa wel van een sigaar op zijn tijd? Dan is het whiskyglas van Corkcicle, dat ruimte heeft voor een sigaar, zeker wat voor hem. Additionals zoals deze zijn bij uitstek hét pronkstuk tijdens een avond borrelen. Niet alleen omdat het er super mannelijk uitziet, maar vooral omdat het een hele beleving is wanneer jouw pa een glas voor jullie inschenkt. Cheers!

Vaderdag man man 10

Corkcicle Cigar Glass

Corkcicle €33 Shop nu
Vaderdag man man 11

Corkcicle Whiskey Wedge

Corkcicle €26 Shop nu

Verzorging

Dat verzorgingsproducten enkel voor vrouwen zijn, is verleden tijd. Heb jij een moderne pa die zijn uiterlijke verzorging belangrijk vindt, of vind jij juist dat jouw pa iets meer aan zijn uiterlijke verzorging zou moeten doen? Dan zijn enkele verzorgingsproducten ook goede cadeau’s voor Vaderdag. Elke man wordt namelijk blij van een trimmer of scheerapparaat. Ook kan je je vader kennis laten maken met ‘nieuwe’ verzorgingsproducten zoals baardolie. Juist omdat het producten zijn die hij zelf misschien minder snel zou kopen, is het leuk om te krijgen.

multigroom 3000

Multigroom series 3000 9-in-1, gezicht en haar

Philips €40 Shop nu
Vaderdag 12

Bulldog Original Beard oil

Bulldog €10 Shop nu

Heb jij weinig budget, maar wil je wel graag wat doen voor Vaderdag? Dit zijn 3 bijzondere dingen die jij kunt doen voor Vaderdag.