We Bought A Zoo

Nadat Benjamin (Matt Damon) zijn vrouw verliest en achterblijft met zijn zoon en dochter, besluit hij een huis met een dierentuin te kopen. Samen met zijn gezin en het personeel van de vervallen dierentuin probeert hij de dierentuin weer in orde te brengen zodat het weer geopend kan worden voor het publiek. In deze film staat de vader centraal, dus een lekkere sentimentele film om samen met jouw vader te kijken op Vaderdag.

 

Pursuit of Happyness

Wederom een sentimentele film om met jouw pa te kijken op Vaderdag: Pursuit of Happyness. Als je deze film al een keer gezien hebt, weet je hoe goed dit waargebeurde verhaal is. Terwijl hij zijn eigen scanner probeert te verkopen, verlaat zijn vrouw hem en verliest hij zijn appartement waardoor hij met zijn zoon op straat komt te staan. Hij doet er alles aan om zijn hoofd boven water te houden.

 

The Descendants

The Descendants gaat over een familie die bestaat uit een vader, twee dochters en een moeder die in coma ligt vanwege een bootongeluk. Het verhaal speelt zich af op Hawaï. Tijdens de periode dat de moeder in coma ligt, komen er verschillende waarheden naar boven. Een film die de belangrijke rol van een vader goed symboliseert.

 

 

Big Daddy

De film Big Daddy, met Adam Sandler in de hoofdrol, vertelt het verhaald van een rommelige, ongedisciplineerde en onverantwoordelijke man. Precies om deze redenen verlaat zijn vriendin hem. De volgende dag staat een jongen van vijf jaar oud voor zijn deur die door de huisgenoot van zijn ex-vriendin ter adoptie is opgegeven. Sandler besluit de jongen op te voeden om te bewijzen dat hij wel degelijk verantwoordelijkheid kan dragen.

 

Wil jij toch iets anders doen dan een filmpje kijken met je pa? Verras jouw vader met één van deze Vaderdagcadeaus.