Wij van MAN MAN konden als één van de eersten ervaren hoe Captain America, Thor, Iron Man en Black Widow schitterden in het Walt Disney Studio Park. De komende drie maanden kun jij ultieme nostalgie ervaren en jouw favoriete superhelden aanschouwen alsof je zelf in de stripboeken zit. Drie shows en al je favoriete superhelden in één park: dit is dé reden waarom jij, als die-hard Marvel fan deze zomer een bezoek wilt brengen aan Disneyland Paris.

Disney x Marvel

De Marvel Superhelden Zomer is de kers op de taart van het 25 jarig bestaan van Disneyland Paris. Een spectaculaire afsluiter, maar nog belangrijker: de start van nog meer Disney en nog meer Marvel. En dat ze grote plannen hebben moge duidelijk zijn.

Schermafbeelding 2018-06-12 om 15.01.48

De premiere

Vanaf zondag 10 juni is het Walt Disney Studio Park geopend voor publiek. Wij hadden de kans om tijdens de grootse premiere op 9 juni aanwezig te zijn en onze helden te zien schitteren. Om 19:00 verzamelden we, een tikkeltje zenuwachtig, voor de poorten van het Walt Disney Studio Park. Samen met ruim 1600 genodigden en het Disney personeel stonden we enthousiast te wachten, zonder te weten wat we konden verwachten.

IMG_4960 Disney 1

Plots scheurt The Avengers Truck voorbij, vliegt er een helikopter over en wordt de meest futurische auto die we in tijden hebben gezien voorgereden. The Avengers zijn gearriveerd en uit de imposante auto stapt Catherine Powell, President van Disneyland Paris. Na een indrukwekkende entrée verschijnen Captain America, Thor, Black Widow, Spider-Man en Black Panther en openen zij de Marvel Superhelden Zomer.

Als één van de eersten zagen we de Super Heroes United show en nadat we, onder het genot van champagne en een breed assortiment aan de lekkerste hapjes, de twee buitenshows gezien te hebben werd het tijd om de parken de ontdekken. En hier kwam mijn jeugddroom uit: geen rijen, zovaak elke attractie beleven tot we er moe van werden en het gevoel krijgen alsof Disneyland jouw privépark is. Een ongekende ervaring en de perfecte start van mijn Superhelden zomer. Is jouw superhelden hart sneller gaan kloppen? Ben je van plan je meisje te verrassen met een paar Mini Mouse oren en een ticket naar Parijs? Dan is dit wat je mag verwachten tijdens jullie avontuur in Disney:

IMG_2618

Shows, superhelden & actie

Captain America, Iron Man, Black Widow en de andere helden hebben zich gevestigd in het Disney Studio Park waar ze voor jou klaar staan. Hoewel de aanwezigheid van de superhelden terug te vinden is door het gehele park, zijn er enkele exclusieve shows die een must-see zijn tijdens je volgende bezoek:

Marvel: Super Heroes United

Eén van de hoogtepunten tijdens ons bezoek aan Disney en een echte aanrader voor de Marvel fan. Tijdens de Super Heroes United show zie je The Avengers strijden tegen Thanos. Super Heroes United tilt liveshows naar een hoger level. Door het gebruik van spectaculaire projecties, drones en geavanceerde special effects worden de Incredible Hulk en Thanos voor je ogen tot leven gewekt. De liveshow beschikt over een flinke dosis actie, maar past perfect binnen de disney-sferen. Een ware must-see in het hart van het Walt Disney Studios Park.

Marvel disneyland man man

Stark Expo presents: Energy of Tomorrow

Naast de show in het Studio Theatre staat Tony Stark op het podium klaar om zijn nieuwste uitvinding, de revolutionaire ‘Arc Reactor’, aan jou voor te stellen. Een geweldige show waar actie en entertainment centraal staan. Thors halfbroer Loki probeert roet in het eten te gooien terwijl Black Widow en Spiderman hem tegenhouden. Energy of Tomorrow is te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

In zowel Guardians of the Galaxy vol. 1 & vol. 2 word je verrast met heerlijke muziek. Iconische classics uit de jaren ’70 en 80′ staan centraal in de films en zijn een belangrijk onderdeel van hoofdpersonage Peter Quill. De Dance-off is dan ook geen show om stilstaand te bekijken. Jij kunt de Guardians of the Galaxy een handje helpen door samen met Star-Lord en Gamora de missies in het universum aan te gaan. De Dance-Off vindt plaats op Production Courtyard.

Disney Marvel MAN MAN 2 Disney Marvel MAN MAN 3

Ontmoet en word een superheld

Naast dat Captain America schittert in de show Super Heroes United heb jij de kans om de allereerste Avenger te ontmoeten: Captain America. Ga met Steve Rogers op de foto in je beste superhelden-pose. Geloof me, hier ben je nooit te oud voor. En met lege handen naar huis is natuurlijk geen optie. In het park zijn talloze winkels waar je van kleine souveniertjes tot levensgrote kostuums kunt aanschaffen. En sinds de toetreding van The Avengers kan de nodige Marvel Merchandise natuurlijk niet ontbreken. Ga voor Iron Man’s masker, Thor’s hamer of Captain America’s schild en breng je innerlijke superheld naarboven terwil je het park ontdekt.

Toekomst

Hoewel in onze ogen de opening van de Marvel Superhelden Zomer al het nieuws van het jaar is, heeft Disney nog veel meer grote plannen in petto. Het welbekende Hotel New York zal namelijk compleet gerenoveerd en volledig omgetoverd worden in een Marvel Hotel. Het nieuwe hotel, genaamd: Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel’ zal een hotel zijn waarop Tony Stark trots zal zijn. Wij weten waar we gaan overnachten tijdens ons volgende bezoek aan Disney.

Schermafbeelding 2018-06-12 om 13.51.56

But wait. There is more. Als klap op de vuurpijl heeft Disney een meerjarig uitbreidingsplan aangekondigd waarin 2 miljard besteed gaat worden aan de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Het park wordt uitgebreid met drie nieuwe thema’s, namelijk: een Frozen, Star Wars en jawel: MARVEL PARK. Het lijkt alsof de streak aan happiness voor de Marvel liefhebbers niet ophoudt. We zullen nog wel even moeten wachten voordat we de Marvel attracties kunnen bewonderen. Het ontwikkelingsplan zal namelijk vanaf 2021 uitgevoerd worden.